Home Nyheder Nyt taxa-koncept gør flyrejsen nemmere

Nyt taxa-koncept gør flyrejsen nemmere

1
SHARE

Via hjemmesiden lufthavnstaxa.dk kan kunderne bestille og betale online, når de skal med taxa til og fra lufthavnen.

 

Det er vognmand Søren Husum, der er idémand bag konceptet. I en årrække har han med succes drevet almindelig taxaforretning og mere limousinepræget kørsel i Århus-området. Nu er forretningen bredt ud over hele landet med det nye koncept.

”Kunden taster ind hvornår, hvorfra og hvortil han eller hun ønsker at rejse, og distancen og prisen udregnes automatisk, ved hjælp af avanceret geocoding-data. Man betaler med kreditkort online og slipper for besværet med at betale under rejsen”, forklarer Søren Husum.

 

Det er især er større virksomheder, der er faldet for det nye koncept. På den måde undgår man rejseudlæg, der skal refunderes. Lufthavnstaxa opererer fra alle danske lufthavne. Det er tilmed muligt at bestille og forudbetale forfriskninger, så der venter en kold øl, vand eller sodavand i taxaen.

Skulle der ske ændringer i rejseplanerne – et møde, der trækker ud eller lignende – tilbyder Lufthavnstaxa.dk en hotline-service, så man nemt og hurtigt kan ændre sin booking over telefonen, døgnet rundt.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det er da helt vildt smart. Håber så at chaufførerne ikke er sure, når de skal køre de korte ture. Det problem har vi stadig her i Københavnsområdet.

Comments are closed.