Home Nyheder Nyt milliardoverskud til Carnival

Nyt milliardoverskud til Carnival

1
SHARE

Carnival Corporation forventer et ’solidt år med forbedringer’ i 2017 på trods af stigende brændstofpriser og svingende valutakurser.

Udtalelsen faldt, da verdens største krydstogtselskab fremlagde sit årsregnskab med en nettoindkomst på 2,6 milliarder dollars – 18,5 milliarder kroner – en vækst på 500 millioner dollars i forhold til året før.

Resultatet kom på basis af en omsætning, der steg til 16,4 milliarder dollars fra 15,7 milliarder året før.

Forventningerne til brændstofudgifterne i 2017 lyder på en stigning på omkring 200 millioner dollars.

Præsident og CEO Arnold Donald: “Vi har haft det mest profitable år i koncernens historie og rekordresultater for fjerde kvartal”.

“Den fortsatte stærke vækst skyldes den fornemme indsats fra vores 120,000 ansatte verden over og vores tusinder af agenter, hvis indsats er en forudsætning for succes”.

 

1 COMMENT

  1. Så synes jeg at Carnival Corporation burde ophøre med at behandle deres tusindvis af ansatte i det laveste hirarki ombord som slaver. F. eks ligger lønnen for Holland America Lines Indonesiske ombordansatte på ca 2-300 US$ om måneden på 18 måneders kontrakter, samtidig som de er tvunget til at købe flaskevand mm. ombord til samme priser som vellønnede officerer. FYIHolland America Line er en del af Carnival Corp.

Comments are closed.