Home Nyheder Nyt madkoncept hos Radisson Blu

Nyt madkoncept hos Radisson Blu

1
SHARE

Det nye koncept skal hjælpe mødedeltagere til at bevare koncentrationen gennem længere tid. Først til at afprøve konceptet er hotelkædens mødedeltagere i Danmark.

 

Madkonceptet er udarbejdet i samarbejde med den danske ernæringsekspert Christian Bitz og vil inden længe blive lanceret på udvalgte Radisson Blu hoteller i hele Skandinavien.

 

”Brain Food betyder i praksis mere fisk, fuldkorn, frugt og grøntsager – uden at give afkald på den gode smag.  Jeg kan med sikkerhed sige, at alle som har møder på Radisson Blu nu vil føle sig friskere og mere koncentrerede”, siger ernæringseksperten.

 

Det nye madkoncept skal først indføres på fire Radisson Blu hoteller i København og Århus som en del af kædens strategi med at optimere forudsætningerne for vellykkede møder. 

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. “Det med glæde at vi erfarer at andre også har opdaget at mad kan være brændstof til hjernen” udtaler Direktør Hermann Christensen. Trinity Hotel & Conference Centre har arbejdet med Det Optimale Læringsmiljø(R) – learn wise(R) i flere år, herunder madkonceptet eat wise(R) sammen med Birgitte Escherich, Kostkompagniet.
    “Det er dog ikke nok at få koncpetet udarbejdet. Nu skal Radisson Blu implementere det i samtlige retter og serveringer, og ikke mindst skal det indarbejdes hos de mange kokke, og det gøres ikke over natten” fortsætter Hermann Christensen. Ud over eat wise(R) indeholder Trinity’s koncept også speciel indretning af konference- og gruppelokaler, reflektions-zoner samt powernap-zoner.

    I samarbejde med Chris MacDonald er selv motionsrummet indrettet til cirkeltræning, så konferencen begynder med at få hjernen styrket de næste 3-4 timer. Hermann Christensen forventer at andre vil følge efter, da virksomhederne er begyndt at efterspørge andet end blot mad, lokaler og en seng, når de skal have det optimale udbytte af møder, kursus og konference. Virksomhederne forventes at se skarpt på ROI, når de bruger penge på konferencecentre.

Comments are closed.