Home Nyheder Nyt indenrigsflyselskab i Sverige

Nyt indenrigsflyselskab i Sverige

0
SHARE

malmø aviationMalmö Aviation har længe været etableret på det svenske indenrigsflymarked. Der senere år har selskabet udvidet sine tilbud gennem et nært samarbejde med sit søsterselskab Sverigeflyg.

Nu er tiden inde til at tage næste skridt og sammen med Sverigeflyg betjene hele Sverige som et indenrigsselskab med Bromma som hub.

”Det er et naturligt næste skridt for os. Vi har hver for sig i koncernen udfordret de store aktører, men når vi nu går sammen som et selskab, står vi for hver tredje indenrigsrejse. Det giver os mulighed for at skærpe konkurrencen yderligere”, siger Susanne Dahlberg, kommerciel chef hos Malmö Aviation.

Malmö Aviation indgår i Braathens Aviation-koncernen, som også ejer selskaberne i Sverigeflyg-gruppen, Gotlandsflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg, Flysmåland og Golden Air, samt produktionsselskabet Braathens Regional, teknikselskabet Braathens Technical og uddannelsesselskabet Braathens Training. Disse selskaber samles i starten af 2015 i en fælles organisation, for til efteråret at fungere under et nyt fælles varemærke.