Home Nyheder Nyt badehotel åbner i Blokhus

Nyt badehotel åbner i Blokhus

0
SHARE

strandhotellet blokhusNu åbner det første strandhotel i nyere tid. Det sker, når Strandhotellet Blokhus står færdigt og klar til sommeren 2017.

Det nye strandhotel får 36 værelser, og to suiter – alle med egen altan. Strandhotellet, som er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing, bliver opført som et originalt badehotel med den velkendte atmosfære og stemning. Dog bliver der ikke gået på kompromis med de forventninger og behov, som hotelgæster har i dag.

Strandhotellet Blokhus kommer desuden til at rumme en restaurant, orangeri, mødelokaler, fitnesslokale og indendørs swimmingpool/wellness med udgang til en privat gårdhave.

Bygherre er Aarhus ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup, som har en livslang tilknytning til Blokhusområdet. De er i forvejen medejere af den historiske restaurant Futten og den nystartede Cafe Laden. Begge restauranter ligger lige overfor, hvor Strandhotellet bygges.

Strandhotellet Blokhus vil – når det står færdigt – beskæftige i omegnen af 20-25 personer, men allerede under opførelsen vil det skabe arbejde i lokalområdet.