Nyhedsarkiv

Sommersol banker pris på afbudsrejser i bund

Et pristjek fra travelmarket.dk viser, at det dejlige forsommervejr presser priserne på afbudsrejser i bund. Rejserne inkl. fly og hotel kan fås for under 1.000 kroner til en lang række destinationer sydpå.

Trumps indrejseforbud fortsat blokeret

En federal appelret har fastholdt blokaden af præsident Donald Trumps reviderede indrejseforbud og afviser direktivet med bemærkninger om manglende beskrivelse af nationale sikkerhedsproblemer, mens direktivet “flyder med religiøs intolerance, fjendtlighed og diskrimination.”

SAS får nyt mad- og drikkekoncept

Nu lancerer SAS ’New Nordic by SAS’ med inspiration fra den nordiske madfilosofi, hvor lokal oprindelse og sæsonens råvarer er centrale. Konceptet har premiere den 28. maj på indenrigsflyvninger og flyvninger i Europa.

Rekordfald i antal pendlere over Øresund

Antallet af pendlere faldt med ca 9% i 2016, hvilket er den største nedgang nogensinde.

Wizz Airs nettooverskud stiger med 28%

Det Central- og Østeuropæiske lavprisselskab kom ud af sit regnskabsår, der sluttede med udgangen af marts, med et overskud på 246 millioner Euro – 1,8 milliarder kroner – hvilket er 28% bedre end resultatet for det foregående regnskabsår.

Alitalia strejkeramt på søndag

Strejke blandt flyveledere og ansatte hos Alitalia imødegås af flyselskabets ledelse, der vil gennemføre en stor hjælpeaktion for de berørte rejsende.

Det danske badevand er i topform

Badevandet i Danmark bliver stadig bedre - og der bliver flere gode danske badestrande, viser EU's årlige badevandstjek.

Bleasure vinder indpas

Flere danskere forlænger forretningsrejsen med et par dage, hvor ’den bedre halvdel’ eller vennerne støder til, og nyder et mere privat program.

En million ton jord begraver ikoniske Highway 1

Omkring en halv kilometer af Californiens Highway 1 blev begravet, da en million ton sten og jord væltede ned ad en bjergside. Vejen er en af verdens mest betagende vejstrækninger langs Stillehavskysten.

Hurtigfærgen Express 3 er kommet til Aarhus

Efter på 30 dage at have tilbagelagt omkring 25.000 kilometer, kunne Molslinjens nye hurtigfærge, Express 3, tirsdag morgen lægge til kaj i Aarhus, fortæller jyllands-posten.dk.

Icelandair først med streaming på atlantruter

Når Icelandair fra 2018 udvider med 16 Boeing 737MAX, bliver de udstyret med high-speed internet og det gør det muligt at streame film og være online i høj kvalitet og hastighed.

Verdens højeste Pariserhjul

The High Roller i Las Vegas blev placeret som USA’s femte mest populære attraktion, da TripAdvisor for nylig præsenterede sin liste over 25 ’Top Trending U.S. Attractions’.

Thailand tur/retur for 3.000 kroner

Flybilletter til Thailand tur/retur er nede i et rekordbilligt niveau på 3.000 kroner fra både Jylland og Sjælland, og ifølge en luftfartsekspert er det sandsynligt, at de bliver endnu billigere.

Sommerhussalg fordoblet på seks år

Den 1. maj blev grænsen for realkreditbelåningen til sommerhuse hævet fra 60% til 75%. Nye tal fra Boligsiden.dk viser, at der er blevet solgt mange sommerhuse allerede før, reglen trådte i kraft.

71.000 skal se Røde Orm på museumsteater

De kommende uger bliver det skrånende tag på Moesgaard Museum omdannet til Det Kongelige Teater, som opfører vikingeforestillingen 'Røde Orm', som har forpremiere tirsdag aften.

’Sex and the City’ som temarejse

Kun få kvinder i Danmark har ikke nydt et par afsnit af serien ’Sex and the City’. Nu lanceres serien som New York rejse hos USATours i de fire kvinders fodspor med alt, hvad der hører sig til af Cosmopolitans, sexlegetøj og lækre sko.

Trump sælger Boeing passagerfly til SaudiGulf

I kølvandet på præsident Trumps officielle besøg i Saudi Arabien, er Boeing gået i gang med forhandlinger om salg af 16 langrutefly til det nystartede SaudiGulf Airlines Enten B777 eller B787 Dreamliner.

Brussels Airlines investerer i nye langrutefly

I løbet af 2018 og 2019 vil Brussels Airlines udskifte syv af sine 10 langrutefly. Det belgiske flyselskab fastholder loyaliteten til Airbus og skifter til A330-300ceo.

Danske piloter rystede over SAS-partners løntilbud

Dansk Pilotforening er ikke tilfreds med, at Regional Jet Oü tilbyder piloter månedslønninger på 13.000 kroner. Formanden undrer sig også over, at selskabet vil flyve med uerfarne piloter.

Stort underskud for historisk hotel

Skodsborg Kurhotel er så dårligt kørende, at ejeren, Augustinus Fonden, er kommet med en støtteerklæring for at sikre driften, og holde hånden under hotellets økonomi, skriver finans.dk ifølge avisen.dk

London City Airport får svensk fjernstyring

Lufthavnen bliver den første i Storbritannien til at benytte fjernstyret trafikkontrol, der er udviklet af SAAB Digital Air Traffic Solutions og allerede benyttes i svenske lufthavne.

Transportministeren åben for fast HH-forbindelse

Efter den danske regering i mange år har sagt nej til yderligere en bro eller tunnel over Øresund linder transportminister Ole Birk Olesen nu på døren for en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg.

Vejarbejde kan drille trafikken ved Kristi Himmelfart

Vejdirektoratet forventer trængsel på vejene, når så mange kører på tværs af landet på samme tid. Den øgede trafik vil hovedsageligt kunne mærkes mellem Sjælland og Jylland.

Nye medlemmer i DSB bestyrelse

Transport-, Bygnings- og Boligministeren har udpeget to nye medlemmer til DSB’s bestyrelse. Det er Henriette Fenger Ellekrog, HR-direktør i Group HR, Danske Bank, samt Henrik Amsinck, It-direktør i Lego.

Pre-clearance for Norwegians Atlantruter

USAs immigration pre-clearance faciliteter i Dublin og Shannon lufthavne i Irland står til rådighed for flypassagerer, der vil benytte Norwegians kommende transatlantiske flyvninger.

Scandlines havde et stærkt 2016

Scandlines resultater overgik forventningerne i 2016 efter vækst i omsætning og fremgang i driftsresultatet i det år, der var præget af væsentlige investeringer og nye færger på Gedser-Rostock samt opgradering af havnefaciliteter.

SAS åbner to ruter til De Kanariske Øer

Til vinter flyver SAS til Fuerteventura og Tenerife fra København. Der er planlagt en Airbus A320 med plads til 168 passagerer til ruterne.

Havnehop i Limfjorden

Enjoy Limfjorden sætter fokus på de maritime muligheder ved Limfjorden med et nye tiltag og foreløbig tre sejlture med appetitvækkende mad fra lokalområdet.

Hvad gør man med kæledyr i bilen?

I Danmark har vi ingen lovgivning om transport af kæledyr i bilen, men det har man til gengæld i vores nabolande Sverige og Tyskland.

Ny formand for ’Danske Biludlejere’

Philip Schack, adm. direktør for Sixt Danmark, er valgt til ny formand for brancheforeningen Danske Biludlejere (DABI).

Arkiver