Nyhedsarkiv

Sommerferie på takeoff.dk

Personalet på takeoff.dk har – uanset vejret – valgt at holde sommerferie i juli og har bedt kollegerne på standby.dk om at overtage ansvaret.

Norwegian får sine to første Boeing 737 MAX8

Lavprisselskabet fik torsdag i Seattle overdraget sine første to B737 MAX8, som efter planerne skal indsættes på nogle af Norwegians nye Atlant-ruter, som åbner i juli.

Højsæson for forsinkelser

En del passagerer må se ferien forkortet eller i værste fald aflyst, når for eksempel flyselskaber ikke kan stille med personale eller et fly. Ifølge Danmarks Rejsebureau Forening er passagerne dækket meget forskelligt efter, hvilken ferie de har købt.

Lige nu regner det guld i rejsebranchen

Danskerne er på flugt fra skybrud og heldagsregn. Regn skaber feriepanik blandt danskerne, til gengæld kalder de det guldregn i rejsebranchen, der melder om ’ekstra travlhed’ og stigende priser.

Kronprins og stjernearkitekt åbner museum

Med 250 indbudte gæster fra flere lande blev det nye museum Tirpitz indviet torsdag. Blandt gæsterne var arkitekt Bjarke Ingels og kronprins Frederik, mens kulturminister Mette Bock forestod selve indvielsen.

Horestas formand fylder 70 år

Hoteldirektør og ejer af Hotel Maritime Jens Zimmer Christensen, fylder 70 år den 7. juli. Han har siden 1993 drevet Hotel Maritime i København og har siden 2009 været formand for Horesta.

Udvidet ankomsthal på Landvetter

Swedavia har indviet den udvidede ankomsthal på Göteborg Landvetter med 1.800m2 større areal og to nye bagagebånd.

Nordens omdømme er intakt

Canada har generobret sin topplacering, mens USA falder hele 11 pladser ned af listen hos Country RepTrak 2017, som netop er offentliggjort. Undersøgelsen er verdens største analyse af landenes omdømme og gennemføres af Reputation Institute.

Tjek udløbsdato for Det blå Kort

Det er klogt at medbringe det blå sygesikringskort, når man er på ferie i et andet EU-land, men de færreste er opmærksomme på, at kortet skal fornys efter fem år.

Undgå bøder på bilferien

Nogle EU-lande håndhæver færdselsreglerne meget effektivt ved at udstede bøder. Og reglerne i de forskellige lande er ofte anderledes end de danske.

Her rejser danskerne på ferie

Spanien er danskernes suverænt foretrukne sommerferiedestination. Det bekræfter en ny analyse fra momondo.dk om danskernes mest populære søgninger i sommerferieperioden. Tre nye destinationer i Top 20.

Ny sales manager

Zleep Hotels har ansat Kirsten Paugan i salgsafdelingen. Hendes fornemste opgave er at besøge potentielle erhvervskunder i Jylland. Den nyoprettede stilling er et naturligt næste skridt for organisationen, der er i udvikling.

Ny marketing manager

Katrine Høgsberg er ansat som ny Marketing Manager hos Best Western Hotels & Resorts, hvor hun vil indgå i det skandinaviske team med fokus på de danske hoteller.

Billigst fra Newcastle via Spanien til London

Englænderen Joe Furness har lavet et opslag på Facebook, hvor han beskriver, hvordan han sparede 333 kroner ved at flyve fra Newcastle via Spanien til London, fordi det var meget billigere end togbilletten.

Norwegians piloter sælger feriedage

Lavprisselskabet udsendte mandag et nyt tilbud til piloterne, men uden at gå via fagforeningen. Flere piloter har siden meddelt, at de ønsker at arbejde på fridage.

Undgå overbehandling på populære rejsemål

Tyrkiet og Grækenland er blandt danskernes favoritrejsemål i sommerferien. Men det kan blive dyrt at benytte den forkerte klinik, hvis man bliver syg.

Derfor går det galt med bilen på ferien

Overophedede kølere, flade batterier og defekte bremser er blandt hovedårsagerne til, at mange danskere hver sommer må tænde katastrofeblinket og finde advarselstrekanten frem på de europæiske ferieveje.

Bøder til flyselskaber for gebyr på bagage

Mexicos forbrugerombudsmand, Profeco, har idømt bøder til fem flyselskaber, som har krævet betaling for at indskrive bagage fra Mexico City til destinationer i USA og Canada.

Mormors lykkeskillinger stoppede fly

Nogle mønter, som skulle bringe lykke på flyrejsen, fik den direkte modsatte effekt for en ældre dame i Shanghai.

Højesteret siger ok til del af Trumps indrejseforbud

USA's Højesteret har besluttet at behandle sagen om præsident Donald Trumps reviderede dekret om midlertidigt forbud mod indrejse for borgere fra seks lande, men har midlertidigt tilladt dele af dekretet under bestemte forudsætninger.

Smagsprøver på ø-liv lokker nye beboere til

Samsø Kommune har i løbet af foråret udlejet møblerede prøveboliger i tre eller fire måneder til folk, der overvejer at flytte til øen. Alle tre familier, der flyttede i prøvebolig, er blevet boende.

Hver anden tager arbejdet med

En ny YouGov-undersøgelse fortæller, at hver anden dansker i arbejde vil tjekke sin arbejdsmail og tage arbejdsopgaver med på ferien.

Aktiv ferie med hele familien

Mange børnefamilier er vilde med at være aktive, når hverdagen udskiftes med ferie. 25% af børnefamilierne tager af sted for at være aktive sammen, viser en undersøgelse fra Apollo.

Ny kundeambassadør hos DSB

Lone Fruerskov Andersen starter den 1. august som DSB’s nye kundeambassadør. Hun har i et år har stået i spidsen for Passagerpulsen under Forbrugerrådet Tænk.

Californisk ønskeseddel anno 2017

Californien appellerer til danskerne. Et besøg synes ikke at være nok. De fleste taler om, at har man været der én gang, har man blot fået appetit på et andet og måske også tredje besøg i den solrige stat.

’Flyselskaber skævvrider rejsebranchen’

”Skal den frie konkurrence og høje gennemsigtighed stadig karakterisere rejsebranchen i fremtiden, må der sættes ind over for flyselskabernes ufine metoder”.

Dansk arkitekt bag stor australsk turistattraktion

En ny designopgave i Australien giver arkitektfirmaet 3XN mulighed for at gå i Jørn Utzons fodspor.

Personalemangel koster Norwegian aflysninger

Norwegian har måttet aflyse en stribe flyvninger på grund af mangel på personale, og lavprisselskabet kan ikke love, at flere afgange ikke bliver afblæst, skriver norske E24.

Charterfly-trafik fra Midtjyllands Lufthavn

For første gang i 20 år får Midt og Vestjylland i morgen en direkte charterrute. Den går til det græske øhav, og fredag følger endnu én. Det er Bravo Tours og Apollo, der sender chartergæster fra Karup til Rhodos og Kreta.

Toget fortæller historier fra landskabet

I projektet ’at rejse gennem tid og sted’ får togpassagerer i juli mellem Aarhus og Struer fortællinger fra landskabet via lysavis og lydkulisse.

Arkiver