Nyhedsarkiv

Norwegian åbner rute til Buenos Aires

Den første flyvning mellem London Gatwick og Buenos Aires letter i februar 2018: ”Lanceringen er en milepæl for Norwegian og en vigtig del af vores globale strategi. Det er den første rute til Sydamerika og markerer starten på selskabets ekspansion i Argentina”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Prisfald på afbudsrejser

Lige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel til bare 1.248 kr. i højsæsonen, når skolernes sommerferie er begyndt, viser et pristjek fra travelmarket.dk, som sammenligner afbudsrejser fra charterselskaberne.

Spies klar med Premier League rejser

Spies har netop sat fodboldpakker til kampe i Premier League til salg. De gælder alle hjemmekampe hos Liverpool, Manchester United, Chelsea, West Ham og danskerklubben Tottenham.

Scandic overtager Restels hotelportefølje

Scandic Hotels Group har indgået aftale om at opkøbe Restels hotelvirksomhed i Finland. Med købet vil Scandic styrke positionen som den førende hotelkæde i de nordiske lande og blive størst i Finland.

Forbedret togdrift med førerløse S-tog

Flere afgange, øget præcision, færre aflysninger og lavere omkostninger. Det åbner en overgang til automatiske og førerløse S-tog for ifølge en ny analyse fra Transportministeriet, der er sendt til Folketinget.

Orange-billetter uden pladsbillet

DSB har netop ændret konceptet for Orange-billetter. Det betyder, at de billige billetter fortsat gælder til én bestemt afgang, men er ikke inklusiv pladsbillet. Dermed er vilkårene de samme som for de øvrige billetter.

Den svenske statsministers ferietips

Sveriges statsminister, Stefan Löfven, kommenterer initiativet, hvor hele Sverige blev lagt op på Airbnb. Han benytter lejligheden til at give sin egen Top 5 i den svenske natur.

Airbus sælger for 39,7 mia. dollars på Paris Air Show

Flyproducenten sikrede sig salgsaftaler på 326 fly – herunder bindende salg af 144 fly til en samlet værdi af 18,5 milliarder dollars.

Eksplosivt sommerhussalg

1.069 sommerhuse skiftede hænder i maj, viser en opgørelse fra boligportalen Boligsiden.dk. Det er mere end 300 flere end i samme periode sidste år og en stigning på 40%.

Tivoli udvider med ny vintersæson

Tivoli runder i 2018 175 år og udvider sin nuværende åbningstid med ’Vinter i Tivoli’ med en have med skøjtebane foran Nimb, musical i Koncertsalen og plads til overraskelser og nyheder.

Vejrprognose hjælper charterbranchen

DMI har set nærmere på vejret de kommende uger, og der er ikke udsigt til sommer med høj sol og dejlige temperaturer. Det har fået danskerne til tasterne, for nu vil de til udlandet

Flest lejer bil på Mallorca

Øen bør også opleves uden for hotelområderne og det placerer Kærlighedens Ø på en klar førsteplads, når der skal lejes bil i sommerferien. Ca. 30% af Mallorcas gæster sikrer sig en lejebil når rejsen bestilles.

500 deltager i North Sea Beach Marathon

Hvide Sande på den jyske vestkyst står igen i år for løbearrangementet, som byder på fire forskellige distancer søndag den 25. juni.

SAS skal spare endnu mere

SAS havde flere passagerer, men igen et stort million-underskud i seneste kvartalsregnskab, der kom i dag. ”Selv om SAS stationerer ni fly i London og Malaga, vil vi altid være skandinavisk-baseret,” siger den øverste danske chef.

Svensk hotelgruppe øger i København

Ligula Hospitality Group har med ejendomsselskabet Balder indgået en lejeaftale for de hotelejendomme, som Balder i dag har overtaget med hotellerne Copenhagen Plaza, Richmond Hotel, Mercur Hotel og Star Hotel – alle i København.

København er Europas femte dyreste by

København har rykket ned på en 28. plads over verdens dyreste byer, viser en opgørelse fra rådgivningsvirksomheden Mercer, der hvert år udvikler et såkaldt ’Cost of Living Survey’, for verdens byer.

Nyt initiativ for cruiseguider i Aalborg

Over 35 krydstogtskibe med mere end 30.000 gæster vil i år besøge Aalborg. Det skyldes bl.a. den professionelle modtagelse, som VisitAalborg og Aalborg Havn har etableret.

Forurenet kabineluft giver sygt personale

Den forurenede luft i flykabiner medfører, at både piloter og kabinepersonale bliver syge, viser et omfattende universitetsstudie.

Danske bilers dæk er for ringe

Vejhjælp i Tyskland er rystede over de dårlige dæk mange rejsende fra Skandinavien kører på bilferie med. Gammelt gummi kan få dækkene til at eksplodere ved de højere hastigheder på motorvejene.

SAS-fly tvunget til sikkerhedslanding

En Airbus A319 fra SAS måtte tirsdag morgen sikkerhedslande i Gdansk på grund af røg i kabinen. Ingen er kommet til skade.

Fortsat meget billige rejser i skoleferien

Det er fortsat muligt at komme billigt afsted til Sydens sol. Det viser et pristjek fra travelmarket.dk, og det gælder med afrejse i både uge 26 og 27.

Hver 6. føler sig mindre sikker på rejsen

De seneste tre år er hver sjette dansker begyndt at føle sig mere usikker på rejser til udlandet. For 69% skyldes det terror, 26% på grund af usikker international politik og 17% på grund af en forestilling om, at kriminaliteten er steget.

Stærk vækst for turismen i Sverige

Nye tal fra Tillväxtverket viser, at turistbranchen sidste år omsatte for 300 milliarder svenske kroner – 230 milliarder danske kroner - Det er en fordobling i forhold til 2000.

Travl rejseweekend på vejene

Starten på skolernes sommerferie udløser traditionelt stor travlhed på vejene, når mange danske familier drager på ferie.

El-færgen kan ikke lade

Tirsdag blev en Tycho Brahes-dag for HH Ferries. Rederiet på ruten mellem Helsingør og Helsingborg havde lagt an til indvielse af færgen Tycho Brahe som verdens største batteridrevne færge. Det bliver ikke til noget.

Mere test af Aarhus Letbane

Siden maj har Aarhus Letbane testkørt letbanetog på en lukket strækning i det nordlige Aarhus. Nu udvides testkørslerne langs havnefronten og Nørrebrogade centralt i byen, oplyser Aarhus Letbane.

Halvdelen af amerikanerne har ikke sommerferie

Det fremgår af en markedsundersøgelse, som er lavet for nyhedsbureauet AP. 43% af de adspurgte siger, at de ikke holder sommerferie, og den vigtigste begrundelse er, at de ikke har penge til ferie.

Alitalia søger konkursbeskyttelse i USA

Det nationale italienske flyselskab har søgt om en såkaldt Chapter 15 konkursbeskyttelse i USA for at sikre sine leasede lufthavns gates i New York JFK. Den midlertidige beskyttelse er en forudsætning for fortsat ruteflyvning fra Italien til USA.

Flere lastbiler, færre personbiler med H-H færge

Første kvartal 2017 bød på 6% flere lastbiler og 7% færre personbiler og passagerer på Scandlines færger mellem Helsingør og Helsingborg, som drives af rederiet HH Ferries.

Helikopterselskab i krise

Bel Air Aviation har gennem de seneste fire måneder mistet to af sine store kontrakter, og dermed 75% af selskabets indtægter, skriver Børsen ifølge Ritzau.

Arkiver