Nyhedsarkiv

Thomas Cook åbner flyselskab på Mallorca

Thomas Cook Group Airlines har etableret et nyt flyselskab på Mallorca med det formål at supplere selskabet øvrige flyselskaber i Skandinavien, Tyskland og Storbritannien.

Wizz Air åbner britisk selskab

Det mellemeuropæiske lavprisselskab har stiftet et selskab i Storbritannien og arbejder på at få en lokal ’operator’s licens (AOC) for at sikre sig, når UK forlader EU.

Nu kan Svinkløv Badehotel genopføres

Svinkløv Badehotel har af Kystdirektoratet fået dispensation til, at badehotellet kan genopføres med samme beliggenhed, som da det brændte ned i september sidste år.

Landsretten frikender bookingportal

En bookingportal er ikke ansvarlig for mangler ved de hotelværelser, som portalen formidler, hvis den understreger, at bestillingen er et mellemværende mellem hotel og gæst..

BCD Travel køber Air Club Travel

BCD Travel annoncerede i dag overtagelsen af polsk baserede Air Club Travel. ”Vi har haft et langt partnerskab og de seneste 12 år har vi virkelig lært hinanden godt at kende”, siger Stewart Harvey, BCD Travels direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Legolands ejere hårdt ramt

Aktierne i Merlin Entertainments, der delvist er ejet af Lego-familien, faldt med 20% tirsdag på baggrund af et dårligt regnskab

Partnerskab mellem Airbus og Bombardier CSeries

Airbus SE og Bombardier Inc. bliver partnere i CSeries programmet. Ifølge en dugfrisk aftale vil Airbus støtte med indkøb, salg og markedsføring for CSeries Aircraft Limited Partnership (CSALP), den enhed, som producerer og sælger CSeries flyene.

Iran Air får sine Boeing fly trods Trumps anti-Iran kampagne

Ifølge Iran Air vil kontrakten med Boeing ikke blive berørt, selv om USA skulle vælge at trække sig ud af den internationale aftale om Irans atomkraft, skriver Financial Tribune.

Danskerne bestiller ferie som de plejer

Der er nogle måneder til, at de fleste danskere overvejer fokus på årets hovedferie. 51% vil bestille sommerferie på samme tid, som de altid gør, viser en undersøgelse fra Apollo.

Totalstay i Amadeus hotelløsning til rejsebureauer

Amadeus integrerer hotelleverandøren Totalstay i Amadeus Hotels. Det betyder, at rejsebureauer, der samarbejder med Amadeus, får adgang til mere end 165.000 hoteller på over 10.000 destinationer.

DSB sælger central bygning i København

Flere investorer var interesseret i DSBs ejendom på Kalvebod Brygge. Nu er den solgt for over en halv milliard kroner til Genesta

Ryanair næsten færdig med ombookninger

Lavprisselskabet har opdateret processen med ændringerne for de 18.000 flyafgange mellem november og marts, hvor 97% af kundernes refusioner eller ombookninger nu er gennemført.

Tre millioner færre DSB-rejsende

Forsinkelser, ustabil S-togsdrift og aflysninger har fået mange til at droppe S-toge. De seneste otte måneder har DSB mistet tre millioner rejsende, og de kommende otte til ti år vil S-banen fortsat være ramt af sporarbejder.

Britisk par i fængsel for falsk sygemelding

Britiske rejsebureauer har det seneste års tid været udsat for urimeligt mange meldinger om gæster, der angiveligt er blevet syge af maden på feriedestinationen.

Celebrity moderniserer sin flåde

Celebrity Cruises har lanceret sit nye skib, Celebrity Edge, men selskabet stopper ikke der. Rederiet vil de næste fem år investere 400 millioner i modernisering af Millennium- og Solstice klasserne.

DM i Østersåbning og Champagnesabling

Danmarks 11 skarpeste champagnesablere og de syv hurtigste østersåbnere var i weekenden samlet i Danmarks Skaldyrshovedstad, Nykøbing Mors.

Jet Airways køber 75 Boeing 737 MAX 10

Ordren fra indiske Jet Airways med base i Mumbai, har en samlet listepris på 9,3 milliarder dollars, oplyser Boeing til Reuters.

Første snefald i Sverige

De første skidestinationer i Sverige har fået sne, så nu Idre Fjäll tilbyde skigæster de første ture i løjperne midt oktober, hvilket er rekordtidligt.

Tiltrængt taxaindsats i København

Taxinævnet i Region Hovedstaden har lyttet til kritikken af, at der er for få taxaer til rådighed i myldretiderne. Nævnet har derfor pålagt bestillingskontorerne at indføre en ordning, så mindst 85% af vognene er på gaden under spidsbelastningen.

SAS øger på Tyskland

Det skandinaviske flyselskab øger antallet af flyvninger fra Skandinavien til Tyskland og indsætter i vinterfartplanen 2017/18 mere end 25.000 ekstra flysæder til og fra Berlin.

Montenegro til sommer

Charterbranchen udvider viften af rejsemål. Efter at Spies netop har lanceret Korfu og Egypten for sommeren 2018, følger selskabet op med Montenegro (Sort Bjerg) syd for Kroatien, hvis ca. 618.000 indbyggere for 11 år siden stemte sig ud af unionen med Serbien.

Street food marked hædret af turisterhverv

Det blev Odenses populære street food marked, Storms Pakhus, der løb med det fynske turisterhvervs 2017-udgave af ’Årets Skulderklap’.

International pris til Norwegian

Norwegian er kåret til ’Årets flyselskab’ ved CAPA Global Aviation Summit, der blev holdt i London torsdag aften.

Arbejdende kunstnere søges

Kunstnerboligen - ART 56° - ligger på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Tyskerhavnen er en oase midt i Hvide Sande hvor ferieboliger er blandet med hyggelige redskabsskure som fiskerne benytter til grej.

Lufthansa køber over halvdelen af airberlin

3.000 af de 8.500 ansatte i airberlin flytter med over til Lufthansa, som overtager 81 af det konkursramte selskabs fly.

Kvinder kan lide forretningsrejser

Flere danskere rejser på forretningsrejse, og forretningsrejsebranchen har aldrig været større. Mange danske virksomheder har heftig rejseaktivitet i udlandet, og det er både mænd og kvinder, der flyver ud i verden.

Bevilling til ny udstilling på Ærø Museum

Aage og Johanne Louis-Hansens fond har givet tilsagn om 3,8 millioner kroner. til Ærø Museums nye permanente udstilling ’Ærø – Vores ø’ i Ærøskøbing.

Over Atlanterhavet under sejl

Ved hvert sæsonskifte flytter Star Clippers to af sine sejlskibe. I efteråret fra Middelhavet til Caribien og i det tidlige forår tilbage til Europa. Her kan sejlglade passagerer til fulde nyde skibslivet og alle aktiviteter ombord.

Børn i højsædet til skiferien

Juleferien og uge 7 er de perioder, hvor flest danskere pakker skigrejet og kører mod aktive dage i sneen, men nogle faciliteter rangerer højt, når rejsende med børn skal vælge skisportssted til ferien.

Gastronomisk togtur gennem Portugal

Nu kan madglade gæster i Portugal komme på en gastronomisk togtur med det renoverede Presidential Train.

Arkiver