Nyhedsarkiv

Udenlandske hæveautomater i Danmark kan koste dyrt

”Pas på, hvilken automat du bruger, når du skal hæve penge”, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk, efter at flere udenlandske automater bliver stillet op på Danmarks turistede steder. Danske banker tager nemlig gebyrer op til 40 kroner, når man hæver her.

Tivoli klar med ny restaurant

Af ikke oplyste årsager afbrød Tivoli og dansk Michelin-kok sidste måned samarbejdet om en af havens mest kendte restauranter. Fra efterårets Halloween-sæson er Tivoli klar med erstatning i form af en ambitiøs dansk restaurant-kæde.

Heathrow risikerer jule-strejke

Lufthavnen London Heathrow risikerer at blive ramt af strejke i juleperioden, skriver City AM. Baggrunden er en vejledende afstemning blandt 4.000 ansatte, som valgte at forkaste et overenskomstforslag om erstatning for ferietab.

Mors klar til Østers- og Muslingepremiere

Årets Østers- og Muslingepremiere lørdag den 14. oktober byder på delikatesser lavet af syv erfarne gourmetkokke. Besøgende kan opleve DM i Champagnesabling og Østersåbning.

København bliver vært for global vindkonference

Byen skal i 2021 være vært for WindEurope Summit, verdens førende konference og udstilling om vindenergi. Konferencen ventes at tiltrække over 10.000 besøgende over tre dage.

Samme taxi-app fra fire lufthavne

I starten af 2018 kobles Billunds taxaer på Dantaxi 4x48’s landsdækkende app Moove. Kunder, der bestiller deres taxi på den måde, får den til fast lav pris.

Scandic udvider ved Københavns Lufthavn

Det nye hotel får 357 værelser, konferencefaciliteter til mere end 400 personer og 200 parkeringspladser. Det nye Scandic hotel placeres i vandkanten kun 600 meter fra lufthavnen, med egen havn, tæt på metro, motorvej, og strand, nabo til Den Blå Planet, og bare 10 minutter til Indre By.

’Drop ferien og få 100.000 kroner’

Ryanair vil nu belønne de piloter, der hjælper selskabet med de 2.100 aflyste afgange på grund af manglende ferie til personalet. Det betyder, at 400.000 passagerer strander.

65-årig mand blændede fly med laserlys

Under en indflyvning til København sent mandag aften blev en Boeing 737 fra Norwegian ramt af et kraftigt grønt laserlys, skriver ekstrabladet.dk.

Kæmpe søslag i Københavns Havn

I efterårsferien kommer Tordenskioldsdage til København med markedsplads, kampshows og oplevelser for hele familien. Festivalen kulminerer i et spektakulært søslag i Københavns Havn, som bliver indhyllet i røg, og bragene fra kanoner kan høres i Indre by.

CruiseCopenhagen pris til tysk rederi

CruiseCopenhagen har uddelt sin årlige ambassadør-pris til Michael Schulze, der er Director of Cruising i det tyske krydstogtrederi Phoenix Reisen. Det skete på den store krydstogtmesse Seatrade Europe i Hamborg.

Fyn udnævnt som ’Bike Region’

Fyn fik udmærkelsen som UCI Bike Region i forbindelse med VM i landevejsløb i Bergen. Prisen gives til byer eller regioner, der har særligt klare strategier for at udvikle cyklismen og har evnen til at tiltrække store UCI-events.

Kategori 5-orkanen Maria rusker Caribien

Det første offer for orkanen Maria blev den caribiske ø Dominica. Det er den kraftigste orkan, der nogensinde har ramt øen. Premierminister Roosevelt Skerrit har sagt til BBC, at øen har lidt omfattende skader.

Ferien for de store drenge

Las Vegas er en nærmest et ’must’, når danskere er på roadtrip i Californien, Nevada og Utah. Men mange danske mænd ønsker eksklusive ture til Las Vegas i en kulørt cocktail af store bøffer, kolde øl, god mandesnak, kasinoture og shows – med ligesindede.

Michael O’Leary undskylder

Fredag meddelte Ryanair, at man aflyste tusindvis af afgange de kommende seks uger for at sikre medarbejderne deres berettigede ferier.

Mange tætte flysæder kan være livsfarlige

Den økonomiske gevinst hos flyselskaberne ved at klemme flere flysæder ind kan få en fatal afslutning, advarer direktøren fra den engelske nonprofitorganisation Flyers Right, skriver The Dayly Beast ifølge ekstrabladet.dk

Tivoli lukker og slukker for sommeren

Sommersæsonen i Tivoli slutter den 24. september med alle sommerens fire Rasmus Klump-forestillinger, gakkede løjer på Pantomimeteatret og tappenstreg med Tivoli-Garden, samt stort fyrværkeri.
Claus Hansen, Fleet & Operations Manager, og Janni Krarup, Marketing Coordinator, som stod for festen

Høstfesten kom i hus

Avis & Budget Biludlejnings høstfest er en fast tradition i september, og den blev endnu engang med succes afholdt i fredags på Jazzhouse.

Icelandair åbner sin 20 rute til Nordamerika

Midt i maj tilføjer Icelandair Dallas Fort Worth International Airport til selskabets efterhånden omfattende nordamerikanske rutenet.

Wizz Air åbner for navnløs booking

Det østeuropæiske lavprisselskab har introduceret en ny ’Flexible Travel Partner’ service, som tillader kunderne at foretage reservationer uden at inkludere alle deltagernes navne på bookingtidspunktet.

Ryanair med endeligt bud på Alitalia

Det irske lavprisselskab er indstillet på at komme med en endeligt købstilbud på konkursramte Alitalia og samtidig fastholde det italienske brand og selskabets langdistanceflyvninger.

Højere fradrag for sommerhusudlejning

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er på vej med et udspil, der skal gavne turismen ved at øge udbuddet af sommerhuse til udlejning.

Arkitekternes verdenskongres i København 2023

Hovedstaden bliver vært for den internationale arkitektforenings (International Union of Architects) verdenskongres 2023.

Ekstra fly i efterårsferien

Bravo Tours indsætter to ekstra fly til Gran Canaria og Tenerife i efterårsferien for at følge med efterspørgslen.

Ryanair-fly tabte næsehjul i luften

En Boeing 737 fra Ryanair på vej mellem London Stansted og Københavns Lufthavn måtte sikkerhedslande da det tabte et næsehjul kort efter start.

’Trafikstyrelsen skader rejsebureauer og flyselskaber’

’Passagerer kan ikke få fuld kompensation fra både flyselskaber og rejsebureauer, hvis rejsen bliver forsinket’. Sådan står det klart og tydeligt i EU-reglerne om passagerbeskyttelse, men det vil Trafikstyrelsen ændre fra 1. oktober, så rejsende kan få kompensation for samme hændelse flere gange.

Luksusrederi klar med nyt flagskib

Italienske Silversea Cruises præsenterede denne uge sit nyeste og hidtil største skib, Silver Muse. ”Det skandinaviske marked går godt og har stort potentiale,” siger rederiets Europa-chef.

DSB skal stå for al togdrift, mener Socialdemokratiet

Socialdemokratiet ønsker at stoppe den private konkurrence om togdrift i Danmark. Partiet vil ifølge Jyllands-Posten nytænke konstruktionen omkring togtrafikken.

Boeing på vej med ny Air Force One

U.S. Air Force vil fortsætte Boeing-traditionen og har skrevet kontrakt med flyproducenten om at starte modifikationen af de kommende præsidentfly, skriver Reuters.

Apollo opruster i Emiraterne

Dubai har vist sig at være en succes-satsning over forventning. Dubai og Emiraterne har vist sig at være en god investering, og Apollo opruster på destinationen.

Arkiver