Home Nyheder Nye medarbejdere

Nye medarbejdere

0
SHARE

Pernille Blom tiltrådte 1. marts som bookingchef for Comwells nye konference fællesbooking. De seneste år har hun været ansvarlig for Comwells Revenue Management og stået i spidsen for udvikling og implementering af webbooking. Hun er t cand.merc. i økonomisk markedsføring fra CBS.

 

Maria Munkebo Petersen er 1. april ansat som salgskoordinator i konference fællesbooking. Hun har en uddannelse som serviceøkonom fra Dalum Uddannelsescenter og har tidligere arbejdet for Comwell som tjener og salgsassistent i Sønderborg. Hun kommer fra en stilling som bookingassistent for Zleep.

 

Gitte Hvidtfeldt er 1. marts ansat som teamleder for spaafdelingen på Comwell Borupgaard. Hun er nyuddannet fra Cidescos Internationale kosmetologskole med praktik på Comwell Borupgaard. Tidligere har hun uddannet sig til Interior Designer i London.

 

Bo Voergaard tiltrådte 1. marts som supervisor i restauranten. Han har mange års erfaring i branchen og har bl.a. arbejdet på Hotel Marienlyst i Helsingør og Sletten Kro i Humlebæk. Desuden har han arbejdet en periode i ejendomsmæglerbranchen.

 

16. marts 2009 tiltrådte Comwell Rebild Bakkers nye konference- og restaurantchef Henrik Nothlev. Han har en bred erfaring fra restaurant- og servicebranchen med en uddannelse som kok, fire år som steward ved SAS, selvstændig med Cafe Blicher i Randers, kundechef for 20 personalerestauranter i Jylland og på Fyn samt forpagter af Rebild Vandrerhjem. Hans primære opgave vil være daglig drift af konferenceafdelingen, sparringspartner for restauranten, samt salg og afvikling af kurser, konferencer og fester.

Skrevet af Flemming Juul