Home Nyheder Ny SAS-koncernchef udpeget

Ny SAS-koncernchef udpeget

0
SHARE

"Rickard Gustafson er en erfaren leder med omfattende international erfaring og har vist evne til at skabe gode resultater. Som chef for Codan/Trygg-Hansa, har han ansvaret for Norden og besidder bred erfaring i strategisk udvikling, markedsføring og procesoptimering fra både Codan/Trygg-Hansa og GE Capital. En enig bestyrelse finder, at Rickard Gustafson er den rette til at overtage udfordringerne i SAS, fortsætte implementeringen af Core SAS og sikre en profitabel vækst“, siger bestyrelsesformand Fritz Schur.

 

Rickard Gustafson kommer fra forsikrings- og finanssektorerne og tiltræder topposten i SAS fra en position som CEO for forsikringsselskabet Codan/Trygg Hansa. Han er uddannet ingeniør med speciale i industriel økonomi fra Teknologisk Institut ved Linköbings Universitet.

 

"SAS er et specielt og enestående skandinavisk selskab. Meget er gennemført i de seneste år med hensyn til at skabe en platform for fremtiden og jeg ser frem til en yderligere udvikling af flyselskabet sammen med alle selskabets ansatte“, siger Rickard Gustafson.

 

Den nuværende koncernchef, Mats Jansson, forlader posten den 1. oktober og Rickard Gustafson tager over senest i marts 2011. Indtil da vil vicekoncernchef John Dueholm fungere som koncernchef.

Skrevet af Flemming Juul