Home Nyheder Ny rekord i Dubais lufthavn

Ny rekord i Dubais lufthavn

0
SHARE

Der er tale om en stigning på 15,3% i antal passagerer i forhold til sidste år og det er 2,4% mere end det oprindeligt ventede passagertal på 46,1 millioner.

Set på månedsbasis overskred lufthavnen fire millioner mærket i december, hvilket var fjerde gang i årets løb.

Nøglen til succes’en er ifølge Sheikh Ahmed Bin Saeed Al Maktoum, president for Dubai Civil Aviation Authority, Dubais koordinerede støtte til landets flytrafik.

“Dubai har en model, som ikke ligner noget andre steder. Den anerkender flytrafikkens strategiske vigtighed og støtter vækst i sektoren. Det starter med en ’open skies’ politik, konkurrencedygtige priser og et tax-free miljø, som har tiltrukket mere end 130 flyselskaber. Det udvides med strategiske investeringer i den bedst tænkelige infrastruktur som fremmer en høj service og støtter hastig vækst”.

Paul Griffiths, CEO for Dubai Airports regner med, at passagertallet vil stige med yderligere 11% i 2011 og dermed nå op på 52,2 millioner passagerer. Han understreger, at man har planer om hurtigt at styrke kapaciteten både på jorden og i luften, så man er i stand til at opretholde lufthavnens høje serviceniveau.

Skrevet af Flemming Juul