Home Nyheder Ny rejsemesse i Stockholm

Ny rejsemesse i Stockholm

0
SHARE
Shopping-center Gallerian i Stockholm.

Torsdag den 24. oktober indvies Stockholm Travel Show i Gallerian og ventes at blive byens store gratis fornøjelse tre dage i oktober.

”Gallerian har denne weekend op mod 60.000 besøgende hver dag. Vores tyngdepunkt ligger på modebutikker i kombination med restauranter, caféer og mødesteder. Aktuelle events som interesserer vores besøgende er en vigtig del for os og at vi får et større fokus på rejser passer fint med vores profil,” siger Gallerians markedschef Anders Salomonsson.

Messen får forbrugerfokus, men presse, rejsearrangører, rejseproducenter og branchens førende aktører inviteres også. Udstillerne får mulighed for at skabe nye netværk og forretninger.

”Forskellen fra den traditionelle messe er, at vi henvender os til forbrugerne og tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige helt gratis. Vi har allerede udstillere bookede og er åbne for nye samarbejder og partnerskaber. Vi regner med et halvt hundrede udstillere – alle på Gallerians gågade i gadeplan,” siger Martin Ahlberg på FIN-S Marknad och Kommunikation som arrangerer messen.