Home Nyheder Ny ledelse på Comwell Klarskovgaard

Ny ledelse på Comwell Klarskovgaard

0
SHARE

klarskovgårdSom ny hotelchef får Louise Hauge Gliese ansvaret for at løfte ambitionerne for Hotel Comwell Campus Klarskovgaard i Vestsjælland.

Ansættelsen sker kort tid efter lanceringen på Klarskovgaard af Danmarks første og største mødekoncept baseret på princippet ’aktiv læring’, et værktøj til mere udbytterige møder.

”Succesen på Klarskovgaard betyder, at der er behov for at opruste med nye kompetencer, fortæller regionsdirektør Michael Lauritsen. ”Louise kommer med flere faglige og personlige kompetencer, som rammer plet i forhold til det unikke koncept, vi arbejder med. Dels har hun en faglighed fra branchen, idet hun oprindeligt er tjener og har undervist tjenerelever, dels har hun en pædagogisk tilgang, som matcher konceptet”.

Louise Hauge Glieses opgaver omfatter personaleledelse, budgettering og planlægning. Hun kommer fra en stilling i salgsafdelingen hos tekstilvirksomheden Berendsen Service Textil A/S, som beskæftiger sig med udlejning og vask af arbejdstøj. Her havde hun en stilling som servicechef.