Home Nyheder Ny billetløsning til online-bureauer

Ny billetløsning til online-bureauer

0
SHARE

For rejsebureauerne betyder løsningen, at de får bedre mulighed for at styre kunden hen imod det mest lønsomme udbud. En anden forbedring er en funktion, som gør det lettere for rejsebureauerne at sælge tillægsydelser som f.eks. billeje og lignende.

’Agent Fare Families’ giver rejsebureauerne en større frihed til at kategorisere og gruppere billetpriser. Som et eksempel kan rejser, hvor billetprisen ikke refunderes, grupperes i en familie, rejser, hvor billetprisen refunderes mod en ekstra afgift, i en anden familie og fuldt fleksible billetter i en tredje. Grupperingerne gør, at rejsebureauerne hurtigere og mere effektivt kan informere om, hvilke betingelser der gælder for en vis pris.

Gennem upsell-funktionen i Agent Fare Families får rejsebureauerne mere fleksible muligheder for at foreslå en højere priskategori. Endvidere kan rejsebureauerne skabe et bookingmiljø, der ligner flyselskabernes bookingsider på nettet.

Amadeus Master Pricer Fare Families er allerede tilgængelig for online-rejsebureauer og andre rejsebureauer, som arbejder via internettet.

Skrevet af Flemming Juul