Home Nyheder Norwegian satser på langruter fra Irland

Norwegian satser på langruter fra Irland

1
SHARE

norwegian Boeing B787 DreamlinerNorwegian Air International (NAI), koncernens irske datterselskab, har præsenteret en række nye transatlantiske ruter på trods af den fortsatte tøven med licens fra US Department of Transportation (DOT) til selskabets flyvninger mellem Europa og USA.

Lavprisselskabet har fremlagt planer om ruter fra Cork i det sydlige Irland til både Boston og New York. Desuden er der planer om en rute mellem Cork og Barcelona. Ruterne til Boston og Barcelona, der begge skal flyves 4-5 gange om ugen, skal starte i maj 2016 og følges op af en rute til New York i 2017.

Ruterne til Boston og New York skal fra starten flyves med fabriksnye Boeing 737-800 MAX, når Norwegian begynder at modtage denne nye flytype.

Planerne for de nye flyruter blev forelagt i et brev fra Norwegians koncernchef Bjørn Kjos til Irlands transportminister Paschal Donohoe: “Vi er glade for at kunne tilbyde de lange ventede ruter mellem USA og Cork, som kan skabe nye muligheder for både erhvervsliv og turisme”, skriver Bjørn Kjos.

“Og dette er kun begyndelsen for vores vores planer om nye ruter i Irland, men forudsætningen er, at US Department of Transportation langt om længe godkender Norwegian Air Internationals ansøgning om licens til flyvning på USA. Kun DOTs godkendelse af NAI kan åbne døren for de spændende nye ruter, skabe øget konkurrence, flere valgmuligheder og bedre billetpriser for rejsende på begge sider af Atlanten”.

1 COMMENT

  1. Som forretningsrejsende lyder det ikke attraktivt overhovedet at flyve med en lille 737 fra Irland til USA… gad vide, om personalet er ordentligt lønnet i dette forsøg – jeg tvivler…

Comments are closed.