Home Nyheder Norwegian passagerrekord igen, igen

Norwegian passagerrekord igen, igen

3
SHARE

”Det er glædeligt, at den positive trafikudvikling fortsætter for fuldt tryk. Flybranchen har været inde i nogle turbulente måneder som følge af lukningen af det europæiske luftrum og tredjepartstrejker i flere lande, men den kraftige passagervækst viser, at tilliden i højeste grad er tilbage, hvor den var og skal være,” siger adm. direktør i Norwegian Bjørn Kjos.

 

Norwegians kabinefaktor lå samlet på 85% i juli, en nedgang på tre procentpoint i forhold til sidste år. Selskabet opererede 99,7% af de planlagte flyvninger, hvoraf 79,2% til planlagt tid. Punktligheden blev kraftigt påvirket af tredjepartsstrejker i Grækenland og Frankrig, samt slot-forsinkelser i Nordspanien, Frankrig, Grækenland og Kroatien på grund af stor sommertrafik.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Nå!! Hvad betyder mange passagerere
    når Norwegian ikke tjenner penge!!
    Og desuden konstant forhøjer deres gebyrer. Det er snart det rene Ryanair.

  2. Er der en der kan forklare mig, hvordan en fald i kabinefaktoren på 3% er ” glædeligt ” ??, det virker da som et ” negativt ” resultat på indtjeningen eller ??
    Er der nogen der ved hvor stor “break even” kabinefaktoren generalt er i % ??

  3. Ja det er helt rigtigt, Jens. Det ligner mere og mere Ryanair. Man kan da ligge inde med nogle ønsker om hvem der trækker sig ud på den anden side som vinder. Og det er ikke Norwegian!

Comments are closed.