Home Nyheder Norwegian med udvidet permanent flytilladelse

Norwegian med udvidet permanent flytilladelse

1
SHARE

Norwegian har nu fået en permanent og omfattende flytilladelse fra luftfartsmyndighederne i USA efter i årevis at have kæmpet mod amerikanske flyselskaber og fagforeninger, der talte om konkurrenceforvridning.

”At have sikret tilgangen til USA er den sidste brik i puslespillet”, skriver flyselskabet i en børsmeddelelse i Oslo.

”Det lader os etablere en sømløs virksomhed, som mere effektivt udnytter langdistanceflåden, herunder anvendelsen af samme fly på alle langruter, såsom USA, Singapore, Argentina og andre fremtidige langdistancemarkeder”.

Den netop bekræftede godkendelse gælder datterselskabet Norwegian UK (NUK). Tidligere har selskabet en godkendelse fra USA vedrørende det irske selskab Norwegian Air International (NAI).

Det betyder, at London Gatwick bliver en endnu vigtigere hub for Norwegian. For nylig kunne man præsentere et samarbejde med easyJet, som gør, at selskabet flyver europæiske passagerer til Gatwick hvor de kan skifte til Norwegians transatlantiske flyvninger.

1 COMMENT

  1. En sorgens dag for luftfarten.. Nu er der åbnet op for den totale udflagning og vi vil inden længe se det samme som er sket i skibsfarten ske i luftfarten. Ikke flere skandinaviske, europæiske eller amerikanske ansatte i luftfartsbranchen. Fremadrettet vil det blive den laveste fællesnævner af billig arbejdskraft ombord på fly. Først bliver det kabine besætningerme der skiftes ud med eksempelvis filippinere, dernæst kommer det til piloterne.

Comments are closed.