Home Nyheder Norwegian hyrer piloter til ny Dublin-base

Norwegian hyrer piloter til ny Dublin-base

7
SHARE

Lavprisselskabet vil ansætte yderligere 40 piloter til sine Boeing 737 til selskabets nye base i irske Dublin, som åbner senere i år.

Ifølge flyselskabet skal den nye base i Dublin Airport støtte Norwegians transatlantiske ruter og den styrkede vækst i Irland. Piloterne skal flyve Dublin, Cork, Shannon og Belfast. For at finde potentielt interesserede arrangerer Norwegian roadshows i september, oktober og november.

Tidligere på året åbnede Norwegian 24 ugentlige transatlantiske flyvninger fra Cork, Shannon, Dublin og Belfast til New York, Boston og New England på USA’s østkyst.

Norwegian har årligt omkring 30 millioner passagerer og betjener 150 destinationer med sin flåde af Boeing 737 og Boeing 787. Der er omkring 7.000 ansatte i selskabet, hvoraf de knap 6.000 er piloter og kabinepersonale.

7 COMMENTS

 1. Så er der krig, gad vide om Norwegian virkeligt tror at de kan kæmpe imod mægtige Ryanair!!!

  • Tjah, Imodsætning til Norwegian tjener Ryanair penge. Men der er åbenbart ingen grænser for storhedsvanviddet på Norwegian…

   • Men SAS Ole. Nr 1. Norwegian har hatt overskudd i 14 av 16 år i operasjon. Så de tjener altså penger. Nr 2. Ryanair flyr ikke long haul. Så hve er ditt poeng, utenom den sedvanlige SAS-misunnelsen?

    • De tjener ikke penge på at flyve lægere. Hvis ikke man havde solgt en del af aktierne i bank norwegian havde seneste halvår udvist et tab på omkring 2 miliarder NOK.Man er tvunget til at expandere voldsomt hele tiden og sælge billetter for billigt for at holde gang i butiken. Indtægterne falder og udgifterne stiger

  • De kjemeper ikke mot Ryanair, men mot SAS, United, Delta, Aer Lingus etc, fra long haul basen i Irland. FYI, Ryanair, har zip longhaul ruter.

Comments are closed.