Home Nyheder Norwegian får nye baser i London og Alicante

Norwegian får nye baser i London og Alicante

6
SHARE

Lavprisselskabet etablerer en base i London til foråret 2013. Herfra vil Norwegian flyve til destinationer ved Middelhavet og i Norden. Med den nye base vil selskabet være bedre positioneret i konkurrencen på langdistancemarkedet.

Den nye base skal ligge i London Gatwick, hvor Norwegian allerede er aktør. London Gatwick er selskabets største destination uden for Norden med næsten 100 ugentlige afgange.

Basen i Alicante vil betjene en del af Norwegians spanske produktion sammen med baserne i Malaga og Las Palmas.

Norwegian planlægger at starte med tre Boeing 737-800 på London-basen for derefter at øge til fire fly senere på året. De første flyvninger er planlagt fra sommerprogrammet 2013. Piloter og kabinepersonale vil blive rekrutteret lokalt i London.

”Baggrunden for denne etablering er at positionere Norwegian i forhold til konkurrencen både inden for Europa og på langdistancemarkedet. Vækst og volumen er nødvendig for at være konkurrencedygtig i international luftfart, og væksten må også komme uden for Norden. Samtidig er det ventet, at den største trafikvækst og turiststrøm i fremtiden vil komme fra Asien ind til Europa. Skal man som skandinavisk flyselskab være konkurrencedygtig og tage del i denne store trafikvækst, må man ud i Europa og til Asien for at positionere sig nu,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

6 COMMENTS

 1. Utroligt der er ingen der reagerer på at DY tydeligt flytter al arbejdskraft ud af skandinavien. Har som sådan ikke noget imod DY som selskab, men syntes det var skræmmende da jeg fløj Barcelona tur/retur og ikke EN eneste snakkede skandinavisk ombord!!!

 2. Og det er skræmmende at EU ikke går ind og beskytter eget marked og tillader at Norwegian i den grad undergraver markedet.

 3. Vem ska reagera och på vad?

  Daniel, du var ju ombord och du verkar prata danska, det räknas väl som skandinaviska?

  • Patrick – daniel snakker om arbejdskraften – altså personalet på flyet! De snyder deres medarbejder i den grad!

 4. DY søger lige nu cabin crew til deres CPH-base via deres hjemmeside, så der er vist ingen grund til panik Daniel K 😉

 5. Vil Norwegian undergrave markedet mere i Gatwick end Ryanair gør i Stansted? Vilkårene skal vel være ens for alle, og så længe ingen rører Ryanair, skal Norwegian vel også have lov..
  Et eller andet sted bliver det interessant at se hvordan de klarer sig mod en anden stor lavprisaktør som Easylet.. personligt tror jeg de får et ordentligt rap over fingrene..

  >> Patrick: Du ved vist godt hvad Daniel mener.. men derimod må han jo bare vælge et andet selskab næste gang hvis han mener det er skræmmende. Spørgsmålet er bare om han gør det?

Comments are closed.