Home Nyheder New England i København

New England i København

0
SHARE
Repræsentanterne for Maine og Massachusetts ved workshoppen i går i København – yderst til højre er det Karin Gert Nielsen, direktør for GSA-bureauet Atlantic Link, der havde arrangeret turen til Danmark og Sverige.
Repræsentanterne for Maine og Massachusetts ved workshoppen i går i København – yderst til højre er det Karin Gert Nielsen, direktør for GSA-bureauet Atlantic Link, der havde arrangeret turen til Danmark og Sverige.

Repræsentanter for to af de seks New England-stater, Massachusetts og Maine, var i går i København på rundtur til Danmark og Sverige i samarbejde med Icelandair. Staterne i det nordøstlige USA ser stigende ankomsttal fra Skandinavien.

Skandinaverne har et godt øje til det dejlige nordøstlige hjørne af USA, New England. De seks stater har afsat flere penge til at gøre sig synlige på det skandinaviske marked. Stadig flere skandinaver besøger deres region.

Ved sammenkomsten til New England-workshoppen i går på Axel Hotel Guldsmeden var der først briefing af pressen inden rejsebureauagenterne rykkede ind.

I workshoppen deltog Massachusetts Office of Tourism & Travel, Maine Office of Tourism samt incomingbureauet TourMappers North America.

Ligeledes var Icelandair med – det er eneste nordiske flyselskab, der flyver til New England-staternes største lufthavn, Boston. Icelandair har tre daglige fly til Boston i højsæsonen samt en daglig resten af året. Icelandair får næste forår sin 14. destination i Nordamerika, når man åbner sæsonrute til Portland i Oregon på USA’s vestkyst.

New England-staterne er ud over Maine og Massachusetts også Connecticut, New Hampshire, Rhode Island (USA’s arealmæssigt mindste stat) og Vermont.

Repræsentanterne fra de to deltagende stater fortalte, at New England er kendt for sit frisind og varierende årstider, bl.a. de smukke efterårsfarver.

New England er også stort når det gælder højere uddannelser med mange kendte universiteter som Harvard, Princeton og Yale. Alene i Boston-området er der 50.000 udenlandske studerende.

Uden mad og drikke… Maine er bl.a. berømt for sine hummere – og har f.eks. et ”Beer Trail” hvor 60 mikro-bryggerier kan besøges.