Home Nyheder Nemmere at rejse til Jordan

Nemmere at rejse til Jordan

0
SHARE

jordanMed et lovforslag fra Jordans turistminister, Nayef Al-Fayez, har den jordanske regering valgt at afskaffe en række visumafgifter og nedsætte afrejseskatten fra Amman og Aqaba.

Målet er at gøre det både nemmere og billigere at besøge Jordan. “Vi ønsker, at rejsende fra hele verden skal vælge Jordan, så vi kan vise dem et tilgængeligt, sikkert og gæstfrit land,“ siger Nayef Al-Fayez.

Lovændringen medfører afskaffelse af visumgebyr for rejser med en arrangør der samarbejder med en jordansk turoperatør. Det kræver et ophold på minimum to sammenhængende nætter.

Afskaffelse af visumgebyr for rejser uden en jordansk turoperatør. Det kræver en `unified tourist site ticket´ og et ophold på minimum tre sammenhængende nætter.

Nedsættelse af visumgebyr fra 40 til 10 JOD for turister, der ankommer til Jordan via nabolande. Det kræver et ophold på minimum tre sammenhængende nætter.

Afskaffelse af afrejseskat fra Aqaba og Amman. Det kræver en `unified tourist site ticket´ og et ophold på minimum tre sammenhængende nætter.

Afskaffelse af visumgebyr og afrejseskat for alle lavpris- og charterafgange fra King Hussein International Airport i Aqaba.