Home Nyheder Momondo-aftale med Ryanair

Momondo-aftale med Ryanair

3
SHARE

Licensaftalen gør, at Momondo får adgang til Ryanairs tidstabeller og priser. Rejsende kan dermed sammenligne Ryanairs informationer med konkurrerende flyselskabers.

 

”Ryanair vil stadig fortsætte kampen mod de såkaldte ’screenscrapers’, da denne type virksomheder snyder forbrugerne til at købe Ryanairs billetter til højere priser og desuden i nogle tilfælde med fiktive tillægsafgifter”, siger Ryanairs kommunikationschef Stephen McNamara.

 

”Samarbejdet med Ryanair vil hjælpe de rejsende til at spare milloner af kroner hvert år ved at sammenligne flypriserne på momondo.com og siden booke billetterne på selskabernes egne sites”, siger momondo.coms adm. direktør Thorvald Stigsen.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Mærkeligt… De har alle dage reklameret med, at de inkluderede alle lavprisselskaber? Men så var det altså løgn? Nu hopper journalisterne på limpinden en gang til med nyheden om at de har Ryanair med. Hurra!

  2. Een ting er at de har indhentet priserne, en anden ting er vel at de indgår en kommerciel aftale med et lavprisselkab. Momondo har ihvertfald gjort det godt – med et stort internationalt gennembrud – og det kan vi vel kun være stolte over.

  3. Anders, vi har hele tiden haft RyanAir i vores søgeresultater, men har nu bare indgået en aftale med RyanAir.

Comments are closed.