Home Nyheder Mols-Linien forlader børsen

Mols-Linien forlader børsen

0
SHARE

Mols-LinienDa kapitalfonden Polaris opkøbte aktier i Mols-Linien sidste år, var det for at overtage fuld kontrol med selskabet. I december sad man på godt 80% af aktierne og bad om at få Mols-Linien afnoteret på fondsbørsen i København.

Nu har fondsbørsen – Nasdaq Copenhagen – besluttet at imødekomme ønsket med den forudsætning, at Polaris skal tilbyde at købe de resterende aktier til samme kurs, som man har tilbudt de øvrige aktionærer.

Thomas Tang, der har repræsenteret mindretalsaktionærerne i kampen imod en afnotering, er uforstående over for afgørelsen: ”Afnoteringen har ikke kun betydning for Mols-Linien, men sætter også et stort spørgsmålstegn ved den generelle beskyttelse af minoritetsaktionærer. Det er skadeligt for aktiemarkedet i almindelighed og for småaktionærer, der stilles ringere fremover”, siger han til Ritzau.

Polaris tilbød i august de øvrige aktionærer at købe aktier til 40 kroner stykket, men siden er kursen steget til 97, blandt andet i kraft af den turnaround, selskabet har været igennem.