Home Nyheder Mere luksus til vinterrejsende

Mere luksus til vinterrejsende

0
SHARE

luksus58% flere har bestilt 5-stjernet hotelluksus til årets vinterrejse hos Apollo i forhold til vinterrejserne sidste år. Specielt på Gran Canaria er der skruet op for graden af ferieluksus.

Det er specielt de solsikre rejsedestinationer, som står for stigningen i salget. De store trækplastre, når det gælder de 5-stjernede ferier, er Gran Canaria, Dubai samt Madeira – destinationer, hvor man kan være (næsten) sikre på, at solen vil skinne – også i perioden november til februar.

”De Kanariske Øer har længe været det helt store vinterhit, men Dubai lokker også flere – og når man rejser til disse destinationer er tendensen, at man gerne vil have lidt ekstra for sine feriepenge,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

”Der er rigtig godt gang i Dubai som vinterdestination lige nu, men Dubai er også i konstant udvikling, og alene det seneste år er der sket meget, som gør Dubai til en endnu mere familievenlig destination – heriblandt nye store temaparker; bl.a. Legoland Duba,” lyder det fra Glenn Bisgaard.