Home Nyheder Mere fyrværkeri i Tivoli

Mere fyrværkeri i Tivoli

0
SHARE

Fra maj bliver der fordobling af antallet af Tivoli-fyrværkerier, så der er fyrværkeri både onsdag og lørdag. Ikke mindst turisterne ventes at glæde sig over, at onsdagsfyrværkeriet er tilbage efter mange års pause.

I anledning af det dansk-kinesiske turismeår i 2017 står onsdagsfyrværkeriet i Kinas tegn med vægt på de kinesiske farver og figurer. Der bliver premiere på onsdagsfyrværkeriet den 3. maj kl. 22:45 og et nyt fyrværkerishow skydes i gang lørdag den 6. maj kl. 23.45.

Tivolis sommersæson byder i år på 45 fyrværkerier, hvilket næsten er en fordobling i forhold til 2016. Der er tale om 21 onsdagsfyrværkerier, 21 fyrværkerishows om lørdagen og tre festfyrværkerier (6. april, 15. august og 24. september). Desuden vil der være Fyrværkerifestival mellem jul og nytår.

Direktør Flemming Bruhn fra Visit Denmark: ”De mange nye tiltag i Danmark løfter det dansk-kinesiske turismeår og skaber større opmærksomhed om Danmark i Kina. Vores målsætning er over en to-årig periode at tiltrække 40% flere kinesere, svarende til ca. 88.000 flere overnatninger og en meromsætning på ca. 150 millioner kroner.”