Home Nyheder Mere eventyr på pisterne

Mere eventyr på pisterne

0
SHARE
Valles Skiskole.
Valles Skiskole.

Intelligente videokameraer, der fanger tricks på sneparkens ramper, Valles Skiskole for børn, samt børnepasning på fjeldet er blot nogle af nyhederne fra SkiStar den kommende sæson med fokus er på børn, unge og sundhed.

For at gøre skioplevelsen sjovere i SkiStars Snow Parks i Åre, Sälen, Vemdalen, Trysil og Hemsedal er parkerne blevet udstyret med smarte videokameraer, der optager skiløberen på vej ned ad ramperne. Ved indgangen scannes skipasset og få minutter efter turen bliver videoklippet lagt op på ens digitale MySkiStar-profil. Her kan man gå ind og se sit tur, gemme filmen og sende sine tricks til venner via sociale medier.

På SkiStars skandinaviske skisportssteder vil det være muligt at komme på Valles Skiskole, som giver børn mellem tre og ni år mulighed for at lære at stå sikkert på ski. De børn, der ikke kan vente, kan smugtræne allerede her i efteråret med Valle-appens spil om kørselsregler. De helt små i familien kan have det sjovt hos Valles Snölekis (Snebørnehave) i Lindvallen, som tilbyder aktiv børnepasning med udendørs leg.

SkiStar udvider sin samling af snekanoner på samtlige destinationer. Dette betyder blandt andet mere sne på Valleberget i Sälen, der underviser 15.000 elever hver sæson.

Trysil: Ny ekspreslift åbner på ”solsiden”, Skihytta. Den 1.303 meter lange lift har seks stole, vindafskærmning, varme i sæderne og tager passagerer til toppen af Trysilfjellet. Mere information her.

Sälen: Nyt børneområde åbner for foden af Johanbacken i Lindvallen, og Valleberget bliver udstyret med et rullebånd til de små. Mere information her.

Åre: Aftenskiløb for hele familien. Lysshow, musik og snemanden Valle følger skiløberne ned ad pisten fra VM-plateauet. Desuden kommer Alpin VM for juniorer til at foregå 5.-14. marts 2017. Mere information her.

Vemdalen: I Björnrike kommer belysning på storslalomspisten. Temaområdet Sameland åbner i børneområdet. Her kan man høre om samernes kultur og det er muligt at få vildtkød og fisk tilberedt over åben ild og komme helt tæt på områdets rener. Mere information her.