Home Nyheder Mere digital flyrejse med SAS

Mere digital flyrejse med SAS

0
SHARE

sasIfølge det svenske NyTeknik er SAS i gang med en omfattende modernisering, der over to år og for 400 millioner kroner skal forbedre flyene rent digitalt.

”Vi ændrer hele den digitale platform. Det er tanken at en give så god en rejseoplevelse som muligt og jo mere vi ved om den rejsende, desto bedre bliver vores tilbud”, siger CIO Mattias Forsberg ifølge finans.dk til det tekniske ugeblad.

SAS ændrer sin hjemmeside og er langt med projekter inden for ’kropsnær teknologi’, der skal gøre det muligt for kunder at gå lige gennem alle køer uden at vise papirer. Det er dog forbeholdt de to millioner rejsende i Skandinavien, der flyver mere end fem gang om året.

Flypersonalet bliver udstyret med 3.500 iPads, der indeholder personlig information om de rejsende, samt manualer og øvrig information. De kommer i brug til sommer og bliver fast inventar fra september.

Passagerer på economy kan se frem til, at der om nogle uger træffes beslutning om llere wifi i alle fly. Den investering kommer oven i det beløb, der bliver brugt digitalt. I dag har 24 fly wifi. Selskabet har 129 fly plus 58 i ordre, så der kommer til at gå noget tid, før alle fly har wifi, oplyser SAS-chefen til NyTeknik.