Home Nyheder Med WOW air til USA for 699 kroner

Med WOW air til USA for 699 kroner

0
SHARE

wow airPriskrigen på flybilletter fra Danmark til USA udvikler sig. Fra foråret vil islandske WOW air flyve over Atlanterhavet til priser, der vil kunne mærkes hos konkurrenter og rejsende.

”Vi har fået fuld licens til Nordamerika, og det vil være til glæde for rejsende og for rejsebranchen generelt, at der nu sættes skub i konkurrencen om den nordamerikanske flytrafik”, siger Skúli Mogensen, direktør og stifter af WOW Air.

”Vi ønsker at forbinde vores europæiske destinationer med USA, og vi forventer at gå fra 500.000 rejsende årligt til mere end 800.000 i 2015”. Selskabet vil foreløbigt flyve til to destinationer i USA, nemlig Boston og Washington.

De første Airbus A321 vil lette til marts og billetterne til Boston og Washington sættes til salg på WOW Airs hjemmeside den 23. oktober. Med priser fra 699 kroner forventes det, at de bliver revet væk.

Flyafgangene fra Københavns lufthavn har mellemlanding i Keflavik International Airport i Reykjavik. WOW Air flyver fra København til Boston fem dage om ugen og fire gange ugentligt til Washington. Afgange til Boston begynder 27. marts, mens afgange til Washington begynder 4. juni 2015

WOW air har 15 destinationer i Europa og flyver otte gange om ugen fra København til Reykjavik.
Til sommer åbner WOW Air en ugentlig returflyvning fra Billund til Reykjavik. Der flyves ud mandag og retur fredag.