Home Nyheder Mats Jansson forlader SAS

Mats Jansson forlader SAS

0
SHARE

Det kommer sikkert som en stor overraskelse for de fleste, da Mats Jansson på det sidste har udstrålet optimisme for første gang i lang tid og rost personalet for at holde fast og være med til at vende udviklingen.

 

Den danske formand Fritz Schur siger: I de sidste fire år har Mats knoklet dag og nat. Hans indsats har været formidabel. Nu har han imidlertid valgt at stoppe, og vi er allerede i gang med at finde hans efterfølger."

 

Selv siger Mats Jansson: "Næste år bliver jeg 60, og min kontrakt på fem år udløber. Jeg tror jeg har gjort, det der skal være min indsats for SAS. Der er stadig store udfordringer for selskabet, men den rigtige platform er skabt.

 

Core SAS er på sporet, og den finansielle platform er også etableret. SAS er i stand til at møde fremtiden i god form.

 

Min beslutning var ikke nem efter fire spændende år, hvor end ikke to dage har været de samme. Jeg har haft stærk opbakning fra bestyrelsen, management holdet og de ansatte, som har ydet et fantastisk job i en situation med vanskelig økonomi og megen kritik."

 

Om Mats Janssons efterfølger skal rekrutteres internt eller eksternt, er der ikke meldt noget ud om. Heller ikke om det skal være en dansk, svensk, eller norsk præsident. Eller en global leder fra andre dele af verden.

Skrevet af Ejvind Olesen