Home Nyheder Måske slut med tyrefægtning

Måske slut med tyrefægtning

2
SHARE

Det er organisationen Prou!, som gennem lang tid har lagt pres på de catalanske politikere for at få sat en stopper for tyrefægtningerne. Prou! kan oversættes til det danske Nok!, skriver avisen.dk.

 

Organisationen har indhentet 180.000 underskrifter for at få sat en stopper for sportsgrenen, som de betragter som ren dyremishandling. Hvis parlamentet indfører et forbud, kan det få effekt fra 2012.

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

  1. På høje tide!
    Vi skriver 2010 og forhåbentligt er vi kommet det udviklingsskridt videre på vejen. Der er ikke noget morsomt eller fantastisk i at se et dyr blive mishandlet ihjel.

  2. Desværre har den egentlige årsag ikke noget som helst med dyremishandling at gøre, man ønsker nemlig at bibeholde tyreløb i gaderne, hvor der bliver sat ild til tyrenes horn, som påstås at være en katalansk tradition, mens de tror at tyrefægtning er en spansk opfindelse, og det er det, de katalanske nationalister ikke vil have. Det drejer sig altså kun om politik, og ikke dyrenes velfærd. I øvrigt har tyrefægtning sin oprindelse på Kreta, flere hundrede år f. Kr. og kom til Spanien langt senere.

Comments are closed.