Home Nyheder Lyserød lørdag i Hvide Sande

Lyserød lørdag i Hvide Sande

0
SHARE

Billede 034Hvide Sande støtter kampen mod brystkræft med et mandeløb lørdag den 4. oktober ved Auktions Hallen på havnen.

Løbet starter klokken 11 og for hver omgang på 250 meter, bliver løberne sponsoreret af sponsorer, de selv har været ude at finde. I løbet deltager bedstefædre, fædre, børn, børnebørn, fiskere, politikere, læger og præster.

Kvinder kan du komme og heppe – jo flere omgange, jo flere penge til kampen mod brystkræft. Løbet vil blive skudt i gang af den brystkræft ramte Anna Pelt, som under sidste års løb havde sit eget team, der løb for hende og hendes kamp og samtidig samlede penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Der forventes omkring 50 løbere til mandeløbet der gerne skal overgå sidste års indsamlede 200.000 kroner.

Byen vil være klædt i lyserød og alle butikker støtter indsamlingen. Flere butikker har også givet sponsorgaver til lotteriet og små ekstra præmier til løberne undervejs.

I Auktionshallen vil der være mulighed for at købe frisk stegte fiskefrikadeller og fiskefileter. Der vil være lotteri og Kræftens Bekæmpelse vil være til stede.

Lyngvig Fyr vil på dagen blive klædt i lyserødt, i form af en kæmpe lyserød sløjfe, som også er symbolet for kampen mod brystkræft. Alle indtægter vil på dagen gå til Kræftens Bekæmpelse.