Home Nyheder Lynbryllupper i København

Lynbryllupper i København

0
SHARE

Bryllupsfirmaet ScandinavianWedding.com tilbyder udenlandske par at blive gift i København uden længere ophold i Danmark, hvilket betyder, at par der bor i udlandet kan komme til København og rejse tilbage som nygifte efter blot et par timer i Danmark.

”De seneste to år er efterspørgslen vokset og vi har tilføjet express service til udlændinge der sidder fast i bureaukratiske regler – oftest i Tyskland. Parrene kommer fra hele verden, men ofte er det amerikanske soldater udstationeret i Tyskland, der gerne vil have papir på kærligheden inden de skal hjem eller ud på ny udstationering”, fortæller bryllupsarrangør Christel Winther

”Vi ordner alt det administrative for parret, som slipper for at møde op personligt 3-4 uger inden brylluppet for at underskrive deres ægteskabserklæring. På bryllupsdagen assisterer vi dem personligt ved hele ceremonien, hvilket giver ro i maven hos de udenlandske og til tider bryllupsstressede par”.

De mange bryllupper giver øget indtægt til København, da mange par vælger at blive et par dage for at fejre begivenheden med et lille ophold.

Skrevet af Flemming Juul