Home Nyheder Lufthavnsterminal for de rige og berømte

Lufthavnsterminal for de rige og berømte

0
SHARE

Lax_signLos Angeles International Airport har godkendt bygning af en særlig terminal til kendisser og verdens rigeste rejsende.

Lufthavnens bestyrelse har enstemmigt godkendt planerne om en gennemgribende ombygning og modernisering af en cargo hangar til en særlig ’suite’, som specielt skal kæle for rige og berømte flyrejsende, skriver avisen The Guardian.

Den nye terminal skal indrettes, så de berømte kan blive kørt direkte ind i bygningen og sættes af bag lukkede døre, så de kan slippe for paparazzier. Indenfor skal der være eksklusive lounges, top-caféer og restauranter og separat security kontrol, og når tiden er inde, køres berømthederne direkte ud til flyet.

Ifølge planerne skal velhaverne højst spadsere 60 skridt fra ankomst til afgang – til gengæld skal de betale 1.500 dollars for herlighederne.

Lufthavnen forventer en øget omsætning på 3,7 millioner dollars første år.

Security virksomheden Gavin de Becker & Associates har planer om at etablere noget lignende i New York JFK, San Francisco, Miami, Chicago og Dallas, hvis pilotprojektet i Los Angeles får succes.