Home Nyheder Lørdage med tæt trafik

Lørdage med tæt trafik

0
SHARE

Skolernes efterårsferie medfører et øget pres på det overordnede vejnet med indbygget risiko for forlænget rejsetid. Vejdirektoratet forventer især trængsel og risiko for kø på de to lørdage, den 14. og den 21. oktober.  

Den første lørdag er feriens største udrejsedag, og Vejdirektoratet venter øget trafik på motorvejene i vestlig retning. Derudover må trafikanterne indstille sig på tæt trafik i sommerhusområder – især på den jyske vestkyst, ved Skagen og i Nordsjælland.

I det hele taget vil der være trængsel på vejene fra klokken 10 til 16. Og ferietrafikken kan især mærkes på E20 Fynske Motorvej (især den vestlige del), E45 ved Kolding, samt Sønderjyske Motorvej til og fra Tyskland, Køge Bugt Motorvejen, Rute 21 til og fra Sjællands Odde og Østjyske Motorvej omkring Skanderborg og Horsens

Lørdag den 21. oktober er den store hjemrejsedag, og her skal trafikanterne være opmærksomme på, at der kan være kødannelser og forsinkelser på de store veje fra Jylland mod hovedstaden fra klokken 10 til 16.

Vejdirektoratets arbejde med at beskytte Lillebæltsbroens bærekabler i tilfælde af brand holder pause i efterårsferien.

LEAVE A REPLY