Home Nyheder Leif Rasmussen runder 60 i dag

Leif Rasmussen runder 60 i dag

3
SHARE

Gennem årene har Leif Ramussen løst store opgaver i rejsebranchen. Karrieren startede for 42 år siden, da han blev ansat som receptionsassistent i det daværende Hotel Astoria, og senere blev han selv øverste chef for SAS Royal. Herfra blev han hentet til SAS som vice president for salg og marketing og derfra videre til Københavns Lufthavn som Niels Boserups nærmeste i ledelsen. Så igen til hotelbranchen som chef for Hotel Phønix i København, og for et år siden blev han så hentet til Carlson Wagonlits som adm. direktør.

Leif Rasmussen forlader dog definitivt rejsebranchen inden sommerferien til fordel for et job som international koncernchef i et helt nyt biotekselskab, skriver Berlingske Tidende i dag.

Skrevet af Simon Jørgensen

3 COMMENTS

 1. Kære Leif.
  Stort og hjerteligt tillykke. Der er kun få med skarp analytisk evne som dig, og du var en fantastisk chef i SAS. Held og lykke fremover!!

  mvh hju

 2. Kære Leif,
  Det er meget uvant at man ikke har mulighed for at være med til at hylde når en af branchens markante skikkelser har noget at fejre. Jeg er sikker på at du klarer dig uden men et stort tillykke på dagen skal du have.
  Per

 3. Kære Leif

  Hjertelig tillykke på fødselsdagen!

  Held og lykke med de spændende udfordringer i ny branche.

  Varme hilsner,
  Malene Friis, Arp-Hansen Hotel Group

Comments are closed.