Home Nyheder Lancerer nyt webindhold om strande

Lancerer nyt webindhold om strande

0
SHARE

Zoover, der er Europas største rejseportal med bedømmelser, giver nu brugerne mulighed for at benytte sig af et nyt værktøj til indsamling af information om de bedste stande, før man beslutter sig for, hvilken feriedestination man vil vælge.

 

Webportalen har beriget 3500 af sine destinationer til også at omfatte informationer om strande i form af serviceydelser, bedømmelser og billeder i Spanien, Frankrig, Italien, Holland, Belgien, Portugal, Slovakiet og de Caribiske Øer.

 

Foruden brugernes bedømmelser kan man på websitet finde informationer om strande og kyststrækninger samt faciliteter, som sammenfattet med karakteristika i form af tilgængelig transport, livredning, bademuligheder, cykelstier, sportsaktiviteter samt muligheder for camping.

 

”Tit og ofte bestiller man en strandferie uden at vide noget som helst om de lokale strandforhold eller om de serviceydelser, der tilbydes på strandene, hvilket øger risikoen for ubehagelige overraskelser ved
ankomsten. Ved at integrere dette nye webindhold kan Zoover tilbyde rejsende dobbelt op på hjælp til at udvælge en feriedestination ud fra de pågældende strandes faktiske karakteristika, siger Yannis Panagopoulos, Country Manager på Zoover.dk.

Skrevet af Webredaktionen