Home Nyheder Lad være med at klage over Ryanairs mad

Lad være med at klage over Ryanairs mad

1
SHARE

Nordmanden var på vej hjem til Norge efter besøg i Berlin, da han bad om at få byttet sin ’Freshly Made Premium Sandwich’, som han mente var uspiselig og mindede om gummi. Han ønskede sig en muffin i stedet, skriver business.dk.

 

Men det blev personalet så sur over, at en stewardesse meldte ham til politiet, som hentede manden på flyet, da det landede i Rygge Lufthavn ved Oslo, fortæller hjemmesiden dn.no.

 

Det norske politi, der sendte tre mand til flyet for at hende den formastelige, bekræfter sagen og siger, at man ikke kendte baggrunden for kaptajnens anmeldelse før man kom ind i flyet. Ikke desto mindre morede politifolkene sig ifølge den uheldige passager, da det gik op for dem, hvad sagen drejede sig om.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det er meget pinligt at en norsk rejsejournalist ikke kan opføre sig anstændigt ombord på et fly. Zero tolerance bør være kendt af enhver passager. Det er decideret pinligt at det norske politi bekræfter at de ikke kendte til baggrunden for anmeldelsen – enhver pilot som anmoder om politiassistance ved ankomst, meddeler naturligvis også baggrunden for dette, måske med undtagelse af hijacking, hvor der findes der andre metoder….men hvad skal man også forvente af vores norske naboer.

Comments are closed.