Home Nyheder La Palma overgår Tenerife

La Palma overgår Tenerife

1
SHARE

ferie la palmaI februar satte Bravo Tours en ny Kanarie-ø på programmet til vinter, La Palma. Et alternativ til de klassiske spanske chartermål om vinteren, men nu er øen blevet mere populær end nogle af klassikerne.

Autentisk, hyggelig og med gode strande, natur og oplevelser – det er åbenbart hvad danskerne foretrækker – og beskrivelsen passer på La Palma, som lige nu har større efterspørgsel end Tenerife.

”Jeg er meget overrasket. Normalt skal et nyt rejsemål have lov at komme i gang – og det er jo stadig sommerferie, mange taler om. Men La Palma har væltet os bagover på popularitet, og er lige nu mere populær end selveste Tenerife til vinter”, fortæller Bravo Tours adm. direktør, Peder Hornshøj.

Han tror, at danskerne har savnet et alternativ til Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og de andre spanske øer, som mange allerede har besøgt.

”De Kanariske Øer har været på markedet i årtier, men nu har gæsterne fået et alternativ, som de kan rejse til på den samme tid, men alligevel prøve noget nyt. Det har også indflydelse, at færre besøger Egypten og at Bravo Tours kan tilbyde all inclusive hoteller på La Palma til samme pris som i Egypten”.

Selskabet flyver til La Palma direkte fra Billund og København fra oktober 2016 til april 2017. 10.000 gæster besøger La Palma med Bravo Tours i løbet af vinteren.

1 COMMENT

  1. Det var da godt nok træls at folk har fået øjnene op for La Palma.
    Så kan vi ikke have den for os selv mere.
    Kan i ikke bare tage til sydkysten af Las Palmas som i plejer?

Comments are closed.