Home Nyheder Kuoni køber dansk golfrejsespecialist

Kuoni køber dansk golfrejsespecialist

0
SHARE

Selskabet er en af Danmarks førende golfrejsespecialister og købet giver gode muligheder for synergi mellem det nye selskab og Golf Plaisir, den svenske golfrejsespecialist, som blev købt af Kuoni i 2008.

Krone Golf Tours blev etableret i 2003 og nåede i forretningsåret 2008/2009 en omsætning på DKK 23 mio. De fire medarbejdere bliver ved købet en del af Kuon og selskabets direktør fortsætter som ansvarlig for produktion og salg af golfrejserne.

Krone Golf Tours bliver integreret i Kuonis skandinaviske set-up for at strømline salget af golfrejser til Apollos sports- og familieresort, Playitas, som ud over andre sportsfaciliteter tilbyder en 18-hullers golfbane. 

”Krone Golf Tours tilbyder skræddersyede golfrejser til fortrinsvis Portugal og Spanien, men også til Tunesien og Tyrkiet. Ved at knytte det nyopkøbte selskab til den svensk baserede golfrejsespecialist Golf Plaisir, vil Kuoni og Apollo være i stand til at skabe fornuftig synergi. Målet er desuden at udvide golfdestinationspaletten til Egypten og De Kanariske Øer, da begge områder tilbyder en lang række ypperlige golfbaner, ikke mindst på Fuerteventura med sports- og familieresortet Playitas, der har egen 18-hullers golfbane. Desuden er Apollo meget stærk i online salg, hvilket vil komme Krone Golf Tours til gode”, forklarer Jan Lockhart, adm. direktør i Apollo.

Skrevet af Flemming Juul