Home Nyheder Kongres nummer 100 booket

Kongres nummer 100 booket

0
SHARE

AKKC har dermed bekræftet at centrets rolle som kongres- og konferencested i Danmark er blevet styrket de senere år. Reservationen af Dansk Fjernvarmes Landsmøde i 2017, sker for at sikre, at organisationen igen kan komme til Aalborg, som  den har gjort hvert andet år i en årrække, oplyser formand Uffe Bro.

 

”Vi gør det, fordi vore medlemmer ønsker at komme til Aalborg. Infrastrukturen til og i byen med både transportmidler og hoteller er i top, og for vort sekretariat er det altid nemt at planlægge sammen med AKKC. Servicen og maden af høj kvalitet, så vi får aldrig kritik fra medlemmerne. Og samtidig kan vi afvikle arrangementet til en fornuftig pris”, fortæller Uffe Bro.

 

”Det eneste minus ved Aalborg er faktisk, at det er noget sværere at hive ministre til Aalborg og Århus, end når vi er i København. Men vi regner med, at det hjælper nu, hvor der er 24 daglige flyafgange mellem

København og Aalborg”.

 

Landsmødet samler cirka 1750 medlemmer, og et så stort deltagerantal betyder, at kun de større byer har hotel- og lokalefaciliteter til formålet.

Skrevet af Flemming Juul