Home Nyheder Konferencekok til VM i USA

Konferencekok til VM i USA

0
SHARE
Formand Michael Sønderskov og Palle Mogensen fra Fredericia Erhvervsforening overrækker checken på 10.000 kroner til Regina Natalie Andersen og F&B Chef Stig Hansen fra Trinity Hotel & Konference Center.

Fredericia Erhvervsforening støtter Regina Natalie Andersens deltagelse ved verdensmesterskaberne for konferencekokke i Los Angeles, USA, i april.

Fredericia Erhvervsforening bidrager med 10.000 kroner til de rejseudgifter, der er forbundet med deltagelse i arrangementet. Regina Natalie Andersen får F&B Chef Stig Hansen med som coach.

”Venner, familie og alle kolleger på Trinity Hotel & Konference Center ønsker Regina held og lykke, selv om ingen er i tvivl om hendes faglige kompetencer og deltagelsen absolut er velfortjent efter DM- og EM-sejrene”, siger Eva Ejlskov, direktør på Trinity Hotel & Konference Center.

”Trinity har sublime kulinariske oplevelser, der er med til at tiltrække gæster og konferencedeltagere lokalt, regionalt og internationalt og dermed sætte Trinity og Fredericia på Danmarkskortet. Med Reginas deltagelse i VM kommer både Trinity og Fredericia med på verdenskortet. Fredericia Erhvervsforening ønsker at påskønne deltagelsen med 10.000 kroner til rejseomkostninger”, siger Michael Kristensen, Palle Mogensen og formand Michael Sønderskov fra Fredericia Erhvervsforening.