Home Nyheder Kold påske og skat sender danskere på sommerferie

Kold påske og skat sender danskere på sommerferie

0
SHARE

Det blev en påske uden afbudsrejser. Rejsebranchen måtte, længe inden påsken begyndte, melde alt udsolgt, og det smitter af på sommerferien.

”Rigtig mange af vores gæster gik forgæves og troede, de kunne vente længe med at bestille, men det kan man ikke, påsken er altid tidligt udsolgt”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Det har til gengæld sat mere skub i sommerferierejserne, siger Bravo Tours rejseambassadør, Stig Elling.

”Den udsolgte påske fik mange til at sikre sig sommerferien. De vil ganske enkelt ikke risikere, at den også bliver udsolgt”, siger han.

”Mange af os er vant til, at når påsken falder i april, så betyder det også starten på sommerens gode vejr. Og det må vi konstatere, at der har været meget lidt af indtil nu. Vejret har været ustabilt og omskifteligt – præcis som de sidste to somre, og danskerne vil ikke risikere, at det sker med deres sommerferie i år”, siger Stig Elling.

Samtidig har de mange skattekroner, danskerne har fået tilbage, været med til at øge salget. Det gælder ikke kun sommerferien. Det kolde vejr sætter også pres på restpladserne i maj og juni.