Home Nyheder Klar til Afrika-workshop

Klar til Afrika-workshop

0
SHARE

afrika-bannerDen 24. november i Stockholm, dagen efter i København og 26. november i Oslo er der Afrika-workshop. Rejsebureauagenter kan f.eks. tilmelde sig via banner-annoncer på standby.dk og takeoff.dks hjemmesider.

Workshoppen Spotlight on Africa er igen i år tilbage i Skandinavien med workshops for rejsebranchen 24.-26. november i Stockholm, København og Oslo.

Alle tre dage i tidsrummet kl. 9.30 til 13. Og der er bl.a. lodtrækninger blandt de deltagende rejsebureau-agenter.

De mange deltagende udstillere kan ses via banner-annoncen på såvel standby.dk som takeoff.dk’s hjemmesider – hvor der også er mulighed for tilmelding.

Udstillerne omfatter alt fra flyselskaber til incomingbureauer, hoteller, safariture og destinationer osv. fra en række afrikanske lande.

Alene til Sydafrika var der sidste år over 100.000 nordiske ankomster, oplyser arrangørerne. Størst i procenter sammenlignet med 2013 var væksten fra Danmark, mens der i antal var flest fra Sverige, næsten 40.000.

Dette års Spotlight-tur starter 24. november på Hotel Birgir Jarl i Stockholm, dagen efter er Scandic Copenhagen rammen, mens der sluttes af 26. november på hotel Oslo Scandic Solli.