Home Nyheder Kipling Travel – gazellevirksomhed igen

Kipling Travel – gazellevirksomhed igen

4
SHARE

Det er 16. gang, at Greens Analyseinstitut i samarbejde med dagbladet Børsen og Codan præsenterer den årlige gazelleundersøgelse. Og da der i 2009 har der været en nedgang på godt 50% i antallet af gazellevirksomheder, er Kipling ekstra glade for, at være blandt de virksomheder, der har holdt en god og høj vækst.

 

Kipling Travels succesfulde vækst siden 2003 hænger sammen med en høj viden- og servicegrad, der sammen med strategiske partnerskaber og medejerskab i blandt andet Indien og Nepal skaber et godt innovativt miljø og dermed holdbar vækst.

 

2010 tegner ligeledes til at blive et utrolig flot år, hvor der er investeret i nye IT systemer, videreudviklet og styrket kompetencerne på kerneområderne, hvilket giver forventninger om det bedste år i Kipling Travels historie.

 

Skrevet af Flemming Juul

4 COMMENTS

  1. Flot Flot at det sympatiske buerau klarer sig saa godt.
    Tillykke til Lars of alle de ansatte.

  2. Stort tillykke til jer alle på Kipling Travel – godt gået
    Karsten Gray
    Politiken

  3. Tillykke Kipling, godt gået Lars. Hvor er det dejligt at I som satser på indgånde viden har succes med formidlingen i en sådan grad at i tjener penge på det. Super, at når salg er salg og ikke ekspedition, skabes overskud

Comments are closed.