Home Nyheder Kingfisher stopper billetsalg

Kingfisher stopper billetsalg

0
SHARE

Flyselskabet menes at stå lige foran en lukning gennem indgreb fra Indiens regering efter en længere varende grounding af flyflåden. Billetsalget skal ophøre indtil selskabets enorme økonomiske problemer eventuelt bliver løst.

 

"Tidligere sagde Kingfisher, at man ville genoptage driften den 4. oktober. Nu taler man om den 12. oktober. Vi har givet dem besked om at få løst problemerne først og derefter sælge flybilletter”, lyder det fra luftfartsmyndighederne.

 

Det gældsplagede flyselskab måtte stoppe flyvningerne den 1. oktober, da teknikerne i vedligeholdelsesafdelingen forlod arbejdet på grund af manglende løn. Samtidig pressede de andre ansatte til at lade være med at gå på arbejde, hvorefter ledelsen gennemførte en delvis lockout, som altså er forlænget til 12. oktober.

 

Directorate General of Civil Aviation gav i sidste uge besked til Kingfisher om, at selskabet måtte dokumentere, hvorfor flyvetilladelser ikke skulle suspenderes eller lukkes, fordi flyselskabet ikke kunne etablere en ’sikker, effektiv og troværdig service’.

Skrevet af Flemming Juul