Home Nyheder Karsten Ree har reddet Cimber

Karsten Ree har reddet Cimber

1
SHARE

Ifølge TV2 Finans var pengekassen tom efter et rædsomt år med askeskyer og økonomisk krise. Flere banker afviste at yde lån til selskabet, men få timer inden selskabet måtte give op, trådte Karsten Ree til med et midlertidigt lån på 50 millioner kroner.

Det er ikke mindst en forsinkelse af det såkaldte askesky-lån fra staten på 85 millioner kroner, som er medvirkende til, at det ser så svært ud for flyselskabet.

Karsten Ree solgte for nylig 1,25 millioner aktier til ejerfamiliens selskaber, Bardin Aps, Koch & Nielsen Aps og Helenia Holding. Aktierne er solgt til 3,3 kr. pr. aktie, hvilket var over kursen.

I dag ejer Karsten Ree Kredit 11% af aktierne, mens ejerfamiliens tre selskaber hver sidder på 13,19%.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Titlen på en ganske udemærket sang, men i det her tilfælde er det alligevel lidt synd. Direktøren siger til News at det slet ikke er tilfældet at Cimber Sterlings økonomi er presset. Fakta er, at det var nøjagtig de samme udtalelser der kom fra Sterling i 2008, lige inden konkursen. Der er mange fantastiske medarbejdere i Cimber Sterling som bare gerne vil passe deres arbejde på bedste vis, og jeg ønsker virkelig for deres skyld at ledelsen ikke saver den gren over de sidder på. At slås med Karsten Ree om hvorledes ledelsen skal se ud, når han er den eneste der tilsyneladende vil redde firmaet, virker ikke som den bedste beslutning. Karsten Ree invisterer med hjertet, men som den finansielle analytiker sagde, det er en dødsejler.

Comments are closed.