Home Nyheder Kamp om 150.000 feriepladser

Kamp om 150.000 feriepladser

0
SHARE

Familie_poolI dag starter børnenes sommerferie, og trods stigende temperaturer, er det stadig skyer og regn på programmet. Det er ’sidste udkald’ for billige rejser – for nu kæmper ferieramte danskere om 150.000 pladser. 

Dårlig dansk sommervejr giver forlængede åbningstider og travlhed i rejsebranchen. I dag starter manges sommerferie, men sommervejret er ikke fulgt med – og nu er det sidste chance, hvis man vil holde ferie mod syd til billige priser.

”I over en måned har vi set uhørt lave priser, men nu er det slut. 3,5 millioner danskere går ind i sommerferien, men der er kun 150.000 charterferier til salg. Det får priserne til at stige”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Han vurderer, at der maksimalt vil gå en uge før priserne er tilbage, hvor man kender dem. Det skyldes både øget sommerferie-efterspørgsel, men også vejrudsigt til ustadigt sommervejr med 19 grader og byger. Det giver ekstra pres på Bravo Tours.

”Vi har solgt mere end otte ud af 10 sommerrejser, men der er stadig lidt at vælge imellem. Vil man selv have indflydelse på, hvor man rejser hen, så skal man beslutte sig rigtig hurtigt”, siger Peder Hornshøj.