Home Nyheder Julefest i feriehus

Julefest i feriehus

0
SHARE

christmas_happy_familyNovasol arrangerer ’Jul i Europa’ og inviterer til at holde jul og nytår i et feriehus, hvor der er pyntet op til jul med et juletræ og lækkerier i køleskabet til nytårsfesten.

’Julefesten’ er sat i værk med hjælp fra Novasols husejere ru om i Europa. Husejerne bidrager ved at sørge for juletræer, godter og vin til deres feriehusgæster.

Invitationen til jule– og nytårsfest sendes ud i flere lande, så gæster fra f.eks. Tyskland, Norge og Spanien kan opleve danske juletraditioner og vice versa.

Juleferie i en feriebolig kan være en god løsning for familien, der gerne vil sætte farten ned i julen. Der tilbydes ferieboliger Danmark og i 26 andre europæiske lande, hvilket gør det muligt at besøge nye egne år efter år.

Vælger man at holde juleferie eller nytårsfest i et af de tilmeldte feriehuse, vil man ved ankomst til og med 25. december få et juletræ og julegodter i ferieboligen. Ved ankomst efter 25. december vil der være mousserende vin i køleskabet og nytårslækkerier.