Top banner

NYT JOB

Erfarne Rejsekonsulenter til København, Aarhus, Aalborg eller Herning

Vi har lige nu brug for inspirerende og energiske rejsekonsulenter, og vi kan lave plads til den rigtige kandidat i alle vores 4 salgsafdelinger.

Luftfartsinspektør til operative tilladelser

Vi søger en dygtig inspektør, som kan indgå i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens Center for luftfart med den hovedopgave at føre tilsyn med danske luftfartsselskaber.

Rejsekonsulent Rejsebureau

Kan du sælge oplevelser og eksklusive rejser? Vi søger en rejsekonsulent med stor salgserfaring. Til salg og rådgivning pr. telefon /mail søger vi en dygtig sælger. Som...

Visit Greenland A/S søger ny direktør

Visit Greenland A/S, Grønlands nationale turistråd som er ejet 100% af Grønlands Selvstyre, søger en ny direktør.

CABINN SØGER LEDER

Vi søger en passioneret og skarp profil, der skal stå i spidsen for det nyåbnede CABINN Apartments & Mødesteder

C&C Travel søger salgsleder i København

Kan du lede medarbejdere, som agerer bedst med frihed under ansvar? Går du forrest som leder? Og ikke mindst, kan du selv skræddersy de bedste rejser på markedet?

Denmark’s largest Travel Management Company is looking for Travel Counselors who can deliver ‘the...

Carlson Wagonlit Travel (CWT) is a global leader specializing in business travel management and our Travel Counselors know that teamwork and great results have no boundary.

Marketingmanager til Best Western Scandinavias kontor i København

Som marketing manager bliver du ansvarlig for at Best Westerns Scandinavias marketingaktiviteter implementeres kommercielt optimalt i Danmark.

CWT søger rejsekonsulenter til stor ny global kunde i energisektoren

Vi har landets bedste rejse-konsulenter. Vil du være en del af vores team og bidrage til vores mission om at levere ‘den perfekte rejse´?

Travel Sales Advisor

We are in the Passenger Sales Team constantly focusing on improving our quality and customer service and are now about to recruit a new colleague to come join us.

Compliance Monitoring Manager

Copenhagen AirTaxi® A/S søger en Compliance Monitoring Manager til vores EASA Part 145 og EASA OPS.

Planner til Menzies Aviation i Kastrup Lufthavn

Til vores station i Københavns Lufthavn Kastrup, søger vi en erfaren Planner til at indgå i vores Operational Excellence afdeling.n i Kastrup Lufthavn

Kunne du tænke dig en stilling som Junior Travel Consultant med udviklingsmuligheder?

Egencia søger juniorkonsulenter til vores kontorer i Aarhus, Fredericia, Odense og København. Der er tale om fuldtidsstillinger, med tiltrædelse 1. maj 2017 eller efter aftale.