Home Nyheder Jens Voigt cykler i Solvang

Jens Voigt cykler i Solvang

0
SHARE
Jens Voigt.
Jens Voigt.

I weekenden den 30. oktober til 2. november tager den populære verdenskendte cykelrytter Jens Voigt på tur ud i Santa Ynez Valleys rullende bakker.

Turen hylder Jens Voigts lange karriere, hvor han så sent som i sommer deltog i Tour de France og vandt den prikkede bjergtrøje i en alder af 42 år. I september slog han timerekorden og nåede 51,115 km, over en kilometer bedre end den tidligere rekord.

Voigt og hans følge udgår fra luksusranchen Alisal Guest Ranch i Solvang, hvor førstedagen står på en 80 kilometers tur med en stigning på 1.370 meter. Ruten går gennem Santa Ynez-dalen ad stille veje langs hesterancher, boutique-vingårde, og den lille by Los Olivos.

Dagen efter byder på også på 80 kilometer, men dog ”kun” en stigning på 490 meter. Det bakkede landskab, ranchland og spredte vingårde i Foxen Canyon var en del af Tour of California i 2013, og dermed også kulissen under Jens Voigts solosejr på den etape.

Som afslutning på en weekend fyldt med strabadser og spændende anekdoter fra manden selv, er der på tredjedagen mulighed for at prøve kræfter med den anerkendte Tour of California Solvang Individual Time Trial Course. Eller måske det er tid til en afslappende dag på Alisals golfbane. Øvede amatørcykelryttere er velkomne til at deltage i turen.