Home Nyheder Jansson: Forhandlinger sluttet uden resultat

Jansson: Forhandlinger sluttet uden resultat

0
SHARE

Kort efter kl. 13. i eftermiddag har SAS udsendt en pressemeddelelse hvor det bekræftes, at forhandlingerne med de i alt 39 faglige organisationer er sluttet uden resultat. ”Forhandlingerne havde en kort deadline…med hensyntagen til den omfattende krise luftfartsindustrien befinder sig i” hedder det i pressemeddelelsen.

 

”Vi har nået visse fremskridt i de seneste to uger, men det har ikke været muligt at nå en aftale, som sikrer langsigtede og væsentlige omkostningsreduktioner” siger Mats Jansson. Han tilføjer at ledelsen konstant er blevet mødt med ”umulige betingelser” og urealistiske modkrav af de faglige organisationer.

 

”Dette indebærer, at vi ikke har nået de nødvendige besparelser. Koncernledelsen vil nu, sammen med bestyrelsen, omgående fokusere på at finde andre metoder og handlinger, der kan sænke vores omkostninger” slutter Mats Jansson.

 

Kommunikationsdirektør i SAS, Claus Sonnenberg, siger til flere nyhedsbureauer, at SAS-ledelsen efter sommerferien vil komme med et diktat til, hvorledes besparelserne kan gennemføres. Ifølge Sonnenberg kan afskedigelser "ikke udelukkes".

 

Skrevet af Christian Peschardt