Home Nyheder Jan Lockhart chef for FDM travel

Jan Lockhart chef for FDM travel

4
SHARE
Jan Lockhart.

For at styrke rejsebureauet indsættes en professionel bestyrelse, og Jan Lockhart ansættes pr. 1. februar som ny adm. direktør.

”FDM travel har gennemgået en spændende udvikling de senere år. For at sikre fortsat vækst og udvikling har vi valgt at styrke organisationen ved at ansætte Jan Lockhart som adm. direktør og indsætte en professionel bestyrelse. Vi forventer, at vi derved fortsat er i stand til at vokse og levere de ydelser, som vores kunder efterspørger og nå positive resultater og vækst i årerne fremover”, siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Den nye bestyrelse består af Thomas Møller Thomsen, som formand samt to eksterne, professionelle bestyrelsesmedlemmer med branchekendskab; Ulrik Bülow og Jens Wittrup Willumsen.

”FDM travel er en spændende virksomhed med en stærk kombination af personlig ekspertbetjening og online selvbetjening. Jeg glæder mig til at være med til at drive udviklingen af rejsebureauet, så FDM travel også fremover kan tilbyde de bedste individuelle rejsetilbud”, siger Jan Lockhart.

Jan Lockhart er 47 år og har en lang karriere i rejsebranchen bag sig, bl.a. som direktør i Kuoni Scandinavia Danmark gennem næsten 10 år. Han var en kort periode direktør for fodboldklubben i Brøndby.

FDM travel vandt i 2012 prisen som Danmarks bedste ferierejsebureau ved Danish Travel Awards.

4 COMMENTS

  1. Hvordan kan FDM have 2 admistrende direktøre på samme tid, der må spørges om hvor seriesøe Kuoni har det med deres direktøre hvis man har 2 på samme stilling på samme tid ????? det er en ommer Kouni

  2. Der er kun én adm. direktør i FDM travel nemlig Jan Lockhart. Men rejsebureauet ejes af FDM koncernen, hvor Thomas Møller Thomsen er adm. direktør. Venlig hilsen Barbara Borre Lange, kommunikationschef FDM

  3. Jan er en dygtig og erfaren rejseleder. Han har bla. været rejseleder på Sies busser rundt i Losangles m.m…i gamle dage. Han havde overblik, og styr på det. Bliv i bussen til jeg har ordnet det, sagde han, og det gjorde vi .. Det har jeg senere erfaret at mange rejseberauer kunne lære noget af..Så han har nok fundet sin rette hylde med det nye job.. Tillykke. Hilsen de to der altid spiste slik i bussen…

Comments are closed.